Як сьогодні виглядають всі діти Віталія Кличка: живуть за кордоном і з мамою бачаться частіше, ніж з батьком

Один із найвідоміших спортсменів і боксерів у минулому, а сьогодні – мер Києва Віталій Кличко виховує з колишньою дружиною трьох дітей. Як сьогодні виглядають зіркова нащадки?

Віталій Кличко багато років тому здобув популярність на боксерському рингу. Один з найвідоміших українських спортсменів побудував приголомшливу спортивну кар’єру, а паралельно тричі став батьком. Понад 20 років знаменитість перебував у шлюбі зі своєю вже колишньою дружиною Наталею Єгоровою. Нещодавно зіркова дружина показала всіх своїх дітей, яких народила від Віталія Кличка.

Усі діти відомого українського спортсмена нині живуть за кордоном, а з мамою бачаться набагато частіше, ніж з батьком. Річ у тім, що Наталія Єгорова живе у Німеччині, куди донька й старші сини знаменитості навідуються набагато частіше, ніж в Україну. Так, наприклад, найстарший син Кличка Єгор-Даніель вивчає бізнес-менеджмент в одному з Лондонських університетів. Крім того, майже 23-річний хлопець займається баскетболом.

Так сьогодні виглядає найстарший син Віталія Кличка Єгор-Даніель
Так сьогодні виглядає найстарший син Віталія Кличка Єгор-Даніель

Другою дитиною в родині Віталія Кличка та Наталії Єгорової народилась донька Єлизавета-Вікторія. Ім’я дівчинці обрали не просто так. Напередодні народження другої дитини український спортсмен виграв бій з Ларрі Дональдом, тому й назвали новонароджену доньку Вікторією – “перемога”.

Зіркова донька також живе далеко за межами рідної країни. 20-річна дівчина здобуває вищу освіту в Амстердамському університеті, де вивчає психологію. Єлизавета-Вікторія успадкувала від батьків любов до спорту. У вільний час дівчина займається плаванням.

Як виглядає єдина донька Віталія Кличка сьогодні
Як виглядає єдина донька Віталія Кличка сьогодні

Наймолодшому сину Віталія Кличка та Наталії Єгорової цьогоріч виповнюється 18 років. Юнак навчається в одній з приватних шкіл у Великобританії. Там юнак живе, а у вільний час полюбляє займатись баскетболом. До слова, наймолодший син колишнього зіркового подружжя, попри вік, є найвищим у родині. Його зріст складає 2,16 метра.

Як виглядає наймолодший син Віталія Кличка Максим
Як виглядає наймолодший син Віталія Кличка Максим

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини