Співачку Тіну Кароль звинуватили у косметологічному втручанні через нове фото: “Навіщо стільки пластики”

Українська співачка Тіна Кароль завжди гарно виглядає навіть без косметики, але через одне зі своїх останніх фото прихильники в коментарях звинуватили її у пластиці.

Тіну Кароль, час від часу, постійно підозрюють у вагітності, нових стосунках, або у махінаціях зі своєю зовнішністю. Зірка опублікувала своє нове фото, але прихильники у коментарях замість компліментів та похвали почали писати багато неприємних речей та звинувачують її у пластичних операціях.

На фото можна побачити, як зірка позує в білому халаті та з стаканчиком з якимось напоєм у руках. Співачка приємно посміхається та кокетливо відводить погляд в сторону. Можна побачити вишуканий макіяж, стильну зачіску і елегантні аксесуари, якими зірка доповнила свій образ. Підписати фото Кароль вирішила англійською мовою, але прихильникам не сподобалося навіть це.

Тіну Кароль звинуватили у пластиці обличчя
Тіну Кароль звинуватили у пластиці обличчя
  • “А українською слабо пости писати? До чого тут англійська у української співачки?”,
  • “Класно губи накачала!”,
  • “Навіщо стільки пластики? Тіна Кароль більше не Тіна Кароль”.

Зірка на такі коментарі ніяк не реагує. Англійський текст – це слова з її нової пісні, яку зірка от-от планує випускати у світ, тому такі закиди зі сторони хейтерів абсолютно не мають ніякого сенсу. Її нова пісня називатиметься “Honey & Мед”, в якій буде поєднана українська та англійська мови. Лояльні прихильники з нетерпінням чекають на реліз пісні, яка вийде 27-28 квітня.

Тіну Кароль звинуватили у пластиці обличчя
Тіну Кароль звинуватили у пластиці обличчя
  • “Слова пісні ітригують… Як ви їх поєднаєте англійською та украінською”,
  • “Кайфові фото.. Захоплено можна на них дивитися і бачити, як жінка стає жінкою. Без усіх цих зайвих молодінь, а просто красива жінка”,
  • “Ми мистецтво природи… Цікаво, що там у кліпі буде? Квіти з вас вже росли.. Тепер буде сосновий ліс?”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини