Не пара брутальному Володимиру Кличку: екс-наречена боксера на 45 сантиметрів нижча за нього (ФОТО)

Довгий час відомий український спортсмен будував стосунки з американською актрисою та моделлю Хайден Панеттьєрі. Як виглядає колишня наречена Кличка та яка в зіркової пари історія кохання?

Володимир Кличко є одним із найвідоміших боксерів України. Знаменитість вже завершив свою спортивну кар’єру й сьогодні займається громадською діяльністю та вихованням єдиної доньки Каї-Євдокії, народженої в союзі з колишньою нареченою Хайден Панеттьєрі. Як виглядає американська красуня, яка свого часу підкорила серце українського боксера?

Історія кохання Кличка та Панеттьєрі

Майбутня колишня наречена відомого українського спортсмена вже при першій зустрічі помітила серйозну різницю у зрості й тілобудові з Володимиром Кличком. Знаменитості зустрілись на вечірці, куди їх запросили спільні знайомі. Втім, зріст – не єдине, в чому зіркова пара була дуже різною. Український боксер старший за свою колишню кохану на 13 років.

Як виглядає колишня наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі
Як виглядає колишня наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі

У мережі подейкують, що почуття між зірками виникли ледве не після першої ж зустрічі. Знайомство відбулось 2009 року, незабаром Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі почали зустрічатись, втім свій роман тримали в таємниці рік. 2010 американська актриса прийшла підтримати свого коханого в бою з Семюелем Пітером. Саме тоді публіка дізналась, що серце боксера зайняте.

Навесні 2011 року знаменитості вирішили розійтись через напружені графіки, втім “перерва” тривала недовго, тому невдовзі пара зійшлась і дала своїм стосункам другий шанс. Навесні 2013 року стало відомо про заручини Панеттьєрі й Кличка, але весілля довелось відкласти, адже зірки дізнались, що очікують на дитину.

Хайден Панеттьєрі та Володимир Кличко довго були разом
Хайден Панеттьєрі та Володимир Кличко довго були разом

9 грудня 2014 року на світ з’явилась донька зіркової пари, яку назвали Кая-Євдокія. Після пологів Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі майже не з’являлись на публіці, тому скоро у мережі почали гуляти чутки, що у стосунках знаменитостей все не так чудово, як того б хотілось. Врешті всі чутки виявились правдою – на жаль, сьогодні український боксер та американська модель не разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини