Надя Дорофєєва засвітила срібну обручку на правій руці: скоро стане дружиною Кацуріна й мамою двох дітей?

Відома українська співачка наштовхнула шанувальників на роздуми про своє ймовірне весілля. Зірка випадково "засвітила" свою обручку на безіменному пальці правої руки

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, навіть після початку повномасштабної війни в країні не загубила мотивації та натхнення і продовжила займатись творчістю. Сьогодні знаменитість активно працює над новими хітами, а разом з тим веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме зі сторінки зірки шанувальники дізнаються про всі події з її життя.

Здається, сьогодні Наді Дорофєєвій вдалось відшукати гармонію з собою, адже саме така атмосфера панує в її особистому блозі. Так, нещодавно зірка вирішила поділитись із шанувальниками своїми “фаворитами” цього місяця. Зірка розповіла, які речі та події зробили її щасливою цього місяця. Серед них опинились і весняні сніданки з Кацуріним на балконі, і новий серіал від HBO, і матча в столичному закладі.

Надя Дорофєєва розповіла про речі, які зробили її щасливою цього місяця
Надя Дорофєєва розповіла про речі, які зробили її щасливою цього місяця

Втім, найцікавішим виявилась фотографія, на якій знаменитість показує холтер-бра, спіднє, яке закриває не лише бюст, а й шию. Річ у тім, що на цьому кадрі на безіменному пальці правої руки Наді Дорофєєвої можна побачити срібну каблучку.

Слід зазначити, що зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним знаменитість будує доволі серйозні стосунки, тому шанувальники очікують, що рано чи пізно зіркова пара таки одружиться. Тоді Надя Дорофєєва не лише стане коханою ресторатора офіційно – зірка також “приміряє” роль матусі. Кацурін виховує двох дітей, які з’явились на світ у його попередньому шлюбі.

Українська співачка випадково засвітила обручку на безіменному пальці
Українська співачка випадково засвітила обручку на безіменному пальці

Нагадаємо, що мережею вже доволі довго гуляють чутки про ймовірне одруження відомої української співачки та її бойфренда Михайла Кацуріна. Зіркова пара почала свої стосунки навесні минулого року, майже одразу після розлучення зі своїми колишніми коханими. Надя Дорофєєва раніше перебувала в шлюбі з Володимиром Дантесом, а новий обранець артистки був одружений з Дашею Кацуріною.

Шанувальники вигадали мільйон жартів про доволі цікаве розлучення зіркових родин. Річ у тім, що колишні друзі буквально помінялись партнерами – Дантес почав зустрічатись із Кацуріною, а Дорофєєва закрутила роман із Кацуріним.

Популярне

Подібні новини