Де живе Вікторія Варлей з Холостяка-12: Саша Мудра “засвітила” вид з вікна шикарних апартаментів актриси

Фіналістка популярного реаліті-шоу "Холостяк-12" Саша Мудра показала фанам, в якій квартирі в Маямі живе її подруга Вікторія Варлей. Щодня актриса прокидається і дивиться на океан

Українська блогерка Саша Мудра здобула популярність після участі в найромантичнішому шоу країни “Холостяк-12”. Дівчина дійшла до фіналу, втім між нею та Катериною Лозовицькою Алекс Топольський надав перевагу саме другій учасниці. Хай там як, після завершення проєкту Саша Мудра будує кар’єру та насолоджується життям.

Хоча й телепроєкт не приніс блогерці омріяних стосунків, на “Холостяку” Саша Мудра знайшла друзів. Так, понад через рік після завершення знімань фіналістка шоу підтримує спілкування з відомою українською актрисою Вікторією Варлей, яка також брала участь у реаліті. Нещодавно, наприклад, Мудра прилетіла в гості до зірки.

Саша Мудра прилетіла в Маямі, аби зустрітись з подругою Вікторією Варлей
Саша Мудра прилетіла в Маямі, аби зустрітись з подругою Вікторією Варлей

Відома українська актриса нині живе в Америці. Зі своїм новоспеченим чоловіком, американським бізнесменом Петром Камболіним, знаменитість живе в апартаментах у Маямі. Зіркова пара запросила в гості Сашу Мудру, а блогерка, своєю чергою, показала шикарний вид з вікна їхньої квартири. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм фіналістка “Холостяка-12” опублікувала свіже фото.

Блогерка опублікувала фото, яке було зроблено біля вікна в апартаментах Варлей. Тоді зіркові подруги мали обід та смакували рибою та овочами. Втім, найбільше привернув увагу саме вид з великих панорамних вікон. Щодня Вікторія Варлей прокидається та спостерігає за життям океану.

В якій квартирі живе відома українська актриса Вікторія Варлей
В якій квартирі живе відома українська актриса Вікторія Варлей

Нагадаємо, що сама Саша Мудра нині живе у Нью-Йорку. В інтерв’ю для Анни Олицької зірка зізналась, що квартиру на Мангеттені їй знімає її бойфренд. Оренда апартаментів у модному районі популярного американського міста коштує близько 8 тисяч доларів на місяць.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини