74-річна Алла Пугачова одяглась в образ 20-річної: про штани забула, але взула високі чорні ботфорти (ФОТО)

Відома російська артистка показала стильний образ. Алла Пугачова одяглась у все чорне, а шанувальники буквально засипали знаменитість компліментами

Алла Пугачова є однією з найвідоміших представниць російської естради. Сьогодні знаменитість разом зі своїми дітьми мешкає за межами рідної країни. Зіркова родина оселилась в Ізраїлі. Подейкують, що артистка вже закінчила свою кар’єру, тому весь вільний час приділяє дітям та коханому чоловіку. Разом з тим, не забуває Алла Борисівна і про свій зовнішній вигляд.

Знаменитість доглядає за собою, а особливу увагу приділяє складанню стильних нарядів. Так, наприклад, нещодавно відома російська артистка показалась в приголомшливому образі, який багато її одноліток не можуть собі дозволити одягти. Примадонна позувала у total black наряді, який підкреслював переваги її фігури.

Алла Пугачова показалась на фотографії у стильному наряді в чорному кольорі
Алла Пугачова показалась на фотографії у стильному наряді в чорному кольорі

Свіжу фотографію Алли Борисівни на своїй сторінці опублікував друг артистки Ігор Гуляєв. Відомий модельєр та дизайнер поділився зі своїми підписниками сміливим кадром, на якому Примадонна позує у повністю чорному наряді. Слід зазначити, що вибір одягу виявився таким незвичайним, що багато шанувальників просто не впізнали артистку.

На фотографії знаменитість позувала у чорній сукні вільного крою із золотим написом. Поверх сукні оверсайз артистка одягла чорний вільний кардиган із цікавим капюшоном. Головною особливістю образу стали високі ботфорти, які зробили акцент на струнких ногах Примадонни. До слова, артистка також одягла бейсболку під колір свого наряду.

Алла Пугачова вразила фанатів несподіваним образом у чорному кольорі
Алла Пугачова вразила фанатів несподіваним образом у чорному кольорі

Неможливо оминути увагою той факт, що на опублікованій фотографії відома російська артистка виглядає набагато молодшою за свій реальний вік. Ще більше років “забирає” і стильний образ Примадонни. Зазвичай так одягаються молоді дівчата, тому артистка виглядає набагато свіжішою в стильному наряді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини