“Можемо зватись людьми”: актор Тарас Цимбалюк замилував новими знімками з коханою Світланою Готочкіною

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк не перестає показувати прихильникам любовні фотографії зі своєю коханою Світланою Готочкіною.

Тарас Цимбалюк вже тривалий час будує щасливі стосунки з дівчиною на ім’я Світлана. Спочатку, чоловік приховував особистість своєї нової пасії, але з часом вирішив, що стосункам пора давати публічність, якої так просили прихильники актора. З тих пір, як пара перестала ховатися, чоловік не проти поділитися новою порцією романтичних знімків зі своєю дівчиною.

На нових знімках пара романтично прогулюється вулицями міста, обіймаються та активно насолоджуються присутністю одне одного. Чоловік в описі під фото вирішив ще раз зізнатися у своїх почуттях коханій Світлані.

“Тільки тоді, коли любимо ми, можемо зватись людьми”, – написав Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк показав нові фото з коханою Готочнікою
Тарас Цимбалюк показав нові фото з коханою Готочнікою

Для свого освідчення чоловік обрав рядок з пісні гурту “Бумбокс”, який ідеально передає почуття кожної людини до другої половинки. Таким чином, Тарас показує прихильникам, що не можна бути скупим на приємні слова для своєї другої половинки і варто якомога частіше говорити про свої почуття, щоб підтримувати романтичний настрій у стосунках.

Для зйомки пара обрала парні образи у світло-сірих затесаних кольорах. На дівчині була зелена футболка, яка розбавила загальний образ, об’ємна сіра косуха та чорні штани, а Тарас обрав для себе білу фуболку, сіру сорочку та вільні штани в колір до верхнього одягу.

Тарас Цимбалюк показав нові фото з коханою Готочнікою
Тарас Цимбалюк показав нові фото з коханою Готочнікою

Прихильники у коментарях не змогли стримати захвату від такого образу відомої пари та почали активно написувати компліменти про те, що вони ідеально доповнюють стиль одне одного і саме такими повинні були ідеальні стосунки. Сподіваємося, що всередні цих стосунків все так само ідеально, як на фотографіях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини