Як виглядають троє дітей Дяді Жори, які мають наздвичайно мелодичні імена: гордість для батька-зірки

Відомий український ведучий і шоумен у щасливому шлюбі зі своєю коханою дружиною виховує трьох дітей. Як сьогодні виглядають всі нащадки Дяді Жори?

Вадим Мичковський, відомий український шоумен та телеведучий, прославився на всю країну під псевдонімом Дядя Жора. Знаменитості вдалось не лише досягти успіху у професійній діяльності, але й створити міцну та дружню сім’ю. Разом зі своєю дружиною Наталією знаменитість виховує трьох дітей. У родині народились всі дівчатка, тому Мичковського можна назвати справжнім щасливчиком – зірку оточують рідні красуні.

Дядя Жора з дружиною Наталією Мичковською виховують трьох доньок
Дядя Жора з дружиною Наталією Мичковською виховують трьох доньок

Найстаршу доньку зіркового подружжя звати Уляна. Дівчинка з’явилась на світ у травні 2002 року, а нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі повідомила про закінчення університету. Донька Вадима Мичковського працює візажистом, а у вільний час полюбляє подорожувати. Крім того, дівчина не вживає м’яса та веде здоровий образ життя.

Як виглядає найстарша донька Вадима Мичковського Уляна
Як виглядає найстарша донька Вадима Мичковського Уляна

Після Уляни у зірковій родині з’явилась дівчинка Устина. Цьогоріч донька Вадима Мичковського відзначає свій своє 17-річчя, дівчинка народилась 2006 року. До слова, середня донька Дяді Жори цьогоріч святкуватиме випуск зі школі та почне доросле життя.

Як виглядає середня донька відомого українського шоумена Дяді Жори
Як виглядає середня донька відомого українського шоумена Дяді Жорис

А ось найменша донечка зіркового подружжя з’явилась на світ 2017 року. Наталія Мичковська народила дівчинку Аміну, яка цьогоріч вже почне ходити до школи. Здавалося б, що наймолодша дитина в родині Дяді Жори тільки народилась, а дівча вже зовсім скоро почне шлях до дорослого життя.

Як виглядає молодша донька Дяді Жори й Наталії Мичковської Аміна
Як виглядає молодша донька Дяді Жори й Наталії Мичковської Аміна

До слова, дружина відомого українського шоумена вже колись розповідала про те, як до свого батька ставляться троє їхніх доньок. Наталія Мичковська зазначила, що дівчата неймовірно сильно люблять та цінують свого батька, а Дядя Жора, своєю чергою, не втрачає можливості побалувати дітей чимось смачненьким.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини