Здоров’я і щастя в обмін на славу: які випробування пережили відомі ведучі 1+1, Мазур, Таран, Кароль та інші

Кажуть, що коли людина отримує славу і популярність, доля забирає взамін багато цінного у житті. Кого немилосердний Всесвіт позбавив найголовнішого з зірок 1+1?

Часто слава і популярність, якої добиваються знаменитості обходиться їм дуже дорого. Чимало зірок повально їздять на лікування через постійний стрес, багато хто не може реалізуватися у материнстві чи виховати гідно дітей.

Ми вже не раз бачили приклади цього у легенд естради минулого: у суперзірки Людмили Гурченко були проблеми у стосунках з рідною дочкою, Алла Пугачова лишилася всіх багатств на Батьківщині, а Георгій Віцин взагалі пішов з життя через невідому хворобу.

Наших найпопулярніших ведучих також торкнулося чимале горе. Тіна Кароль, яка ще до заміжжя з Євгеном Огіром, вела “Танці з зірками” на 1+1, втратила кохання всього свого життя та не могла собі пробачити, що не врятувала милого від онкології. Здавалося, співачка розплачувалася за свою супервпізнаваність та різкий стрибок у вир слави. Навіть сама вона у певний час повірила, що могла зурочити чоловіка.

Тіна Кароль вперше не пом'янула Євгена Огіра
Які випробування пережили відомі ведучі 1+1

Яскравим прикладом того, що перед хворобами всі рівні є також і Алла Мазур, яка пережила онкологію. Боротися зі злою недугою почала ведуча у 2019-му році.  Лікарі не давали точних прогнозів тривалий час. На щастя, вона увійшла у число переможців над раком та знову розквітла своєю вродою.

Ким могла стати Алла Мазур, якби не була ведучою
Які випробування пережили відомі ведучі 1+1

Не пощастило минулого року і Лідії Таран. Знаменитість ледь не втратила домівку у центрі Києва, яку жорстоко обстріляли росіяни. А у її подруги Марічки Падалко у житті сталася інша драма. Знаменитість тривалий час не могла завагітніти і народити свого первістка вдалося лише у другому шлюбі з Єгором Соболєвим. Дикторка втратила всю надію на материнство.

Як і екс-дружина Доманського, домівки міг лишитися і Єгор Гордєєв: снаряд поцілив у сусідній будинок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини