Як таке можливо? Тіна Кароль кардинально не схожа на свого рідного брата Станіслава Лібермана (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль – не єдина дитина в родині. Як виглядає рідний брат знаменитості, зовнішність якого кардинально відрізняється від вигляду сестри

Одна з найвідоміших співачок України давно й назавжди підкорила серця своїх шанувальників. За розвитком творчості й особистості знаменитості спостерігали сотні тисяч українців. Сьогодні Тіна Кароль – успішна артистка й щаслива мати. Після смерті коханого чоловіка Євгена Огіра зірка української естради продовжила сама виховувати сина й боротись з усіма життєвими складнощами.

Поруч зі знаменитістю завжди було міцне чоловіче плече. За будь-яких проблем біля Тетяни Ліберман, справжнє ім’я Тіни Кароль, з’являвся її брат Станіслав. Зіркові родичі зростали пліч-о-пліч та завжди виручали одне одного, підтримували. Ба більше, рідний брат відомої української співачки став для Веніаміна Огіра, сина артистки, другим батьком.

Як виглядає рідний брат Тіни Кароль Станіслав Ліберман
Як виглядає рідний брат Тіни Кароль Станіслав Ліберман

Коли на світ з’явилась майбутня артистка, маленькому Станіславу було всього чотири роки. Брат спостерігав за тим, як зростає його рідна сестра, завжди був поруч, у найкласичнішому розумінні поняття “старший брат” – Станіслав Ліберман піклувався й продовжує піклуватись про свою вже дорослу й успішну рідну людину.

У професійному та особистому житті старшого брата Тіни Кароль все склалось чудово. Сьогодні чоловік перебуває у щасливому шлюбі з дружиною, а також має успішну кар’єру. На відміну від молодшої сестри, чоловіка ніколи не тягнуло до творчості. Своїм призванням Ліберман вбачав юриспруденцію, тому став відомим у своїх колах адвокатом.

Рідний брат Тіни Кароль Станіслав Ліберман зі своєю коханою дружиною
Рідний брат Тіни Кароль Станіслав Ліберман зі своєю коханою дружиною

Старший брат відомої української співачки виховує зі своєю дружиною доньку. До слова, у зіркової родини дуже міцні й теплі стосунки – Тіна Кароль та Станіслав Ліберман люблять та турбуються про своїх племінників, як про рідних дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини