Мінімум деталей та “воєнний” ремонт: Тімур Мірошниченко вперше показав квартиру, в якій живе з родиною

Відомий український телеведучий у новому інтерв'ю розповів про ремонт у квартирі, в якій сьогодні живе разом із дітьми та коханою дружиною Інною Рудник

Тімур Мірошниченко – відомий український ведучий, який давно прославився у своїй сфері. Попри все знаменитість продовжує активно займатись професійною діяльністю, а також виховує разом із коханою дружиною двох дітей. Деякий час зіркова родина жила окремо. Інна Рудник, обраниця Мірошниченка, разом з їхніми дітьми після початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон.

Вже за три місяці дружина відомого українського ведучого повернулась додому, де її чекав свіжий ремонт. У новому інтерв’ю для ЖВЛ Тімур Мірошниченко й Інна Рудник вперше показали свої оновлені апартаменти й розповіли, як робили ремонт. Зіркове подружжя пригадало, що 24 лютого перервало всі їхні плани, втім вони таки наважились продовжувати ремонт, коли Київську область було звільнено.

Тімур Мірошниченко й Інна Рудник зробили ремонт у квартирі під час повномасштабної війни
Тімур Мірошниченко й Інна Рудник зробили ремонт у квартирі під час повномасштабної війни

Телеведучий пригадав, що після 24 лютого почався “найцікавіший” етап ремонту. Тімур Мірошниченко розповів, як йому повідомили про те, що склади з будівельними матеріалами були розбомблені, втім спершу було невідомо, яке саме приміщення було зруйновано. Довго подружжя навіть не знало, чи вціліли придбані ними речі.

У коментарі для журналістів Тімур Мірошниченко також розповів, що саме його дружина взяла на себе більшість організаційних питань. Інна Рудник відповідала за ті чи інші моменти, а допомагала їй донька Мія, яка попросила додати рожевих відтінків у її кімнату.

Як виглядає квартира, в якій живе Тімур Мірошниченко з Інною Рудник
Як виглядає квартира, в якій живе Тімур Мірошниченко з Інною Рудник

На кадрах з нового інтерв’ю видно, що апартаменти зіркової родини були оформлені у світлих відтінках. Тімур Мірошниченко й Інна Рудник вирішили облаштувати своє житло стриманими меблями у стилі мінімалізм. Яскравою деталлю виявився смарагдовий диван у вітальні квартири.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини