Тіна Кароль пригадала моду 2000-х років: українська поп-діва зачарувала мережу фото у чорній прозорій кофтинці

Відома українська співачка Тіна Кароль показалась у цікавому образі. Знаменитість обрала доволі незвичайне боді чорного кольору, яке нагадало моду минулого

Одна з найвідоміших українських співачок сучасності “причарувала” своїх шанувальників не лише творчістю й безумовним талантом, але й жіночністю та витонченістю. Знаменитість сьогодні активно займається професійною діяльністю. Крім того, Тіна Кароль веде особистий блог, бере участь у благодійних заходах та активно підтримує українців.

Для фанатів зірка української естради є не просто співачкою з цікавими композиціями. Тіна Кароль безперечно є прикладом сили та витримки, жіночої мудрості та чарівності. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка час від часу ділиться свіжими публікаціями та робочими кадрами.

Тіна Кароль показала свіжі фотографії з нової стильної фотосесії
Тіна Кароль показала свіжі фотографії з нової стильної фотосесії

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала відео, яке було зняте під час фотосесії. Зірка позувала на камеру, а на тлі грала нова пісня Тіни Кароль HONEY & МЕД. Відома українська артистка позувала у доволі цікавому образі. Повністю чорний наряд розбавляла прозорість кофтинки, в якій співачка прийшла на фотосет. Дизайн одягу дещо нагадував “мережеву” моду 2000-х. Легкі квіти й візерунки зірка доповнила джинсами темного кольору.

Волосся Тіна Кароль просто розпустила, а на її обличчі не було макіяжу. Знаменитість також вирішила обійтись без аксесуарів та зайвих деталей. Загалом образ вийшов простим, але від того витонченим та “легким”.

Відома українська співачка Тіна Кароль показала свіжі фото у чорному прозорому боді
Відома українська співачка Тіна Кароль показала свіжі фото у чорному прозорому боді

У коментарях до нового допису знаменитості шанувальники залишили чимало захоплених компліментів. Так, фанати зазначили, що Тіна Кароль, як і завжди, виглядає приголомшливо. Крім того, підписники української артистки не оминули увагою і її нову композицію – фани зауважили, що не можуть припинити її слухати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини