Потап поділився рідкісним фото зі своїм єдиним сином від Ірини Горової: “Мамині очі з татовим поглядом”

Відомий український музикант і продюсер Олексій Потапенко показав, як сьогодні виглядає його єдиний син. Андрій виріс і став неймовірно сильно схожим на свою маму

Олексій Потапенко, відомий український продюсер та артист, який виступає під псевдонімом Потап, раніше був одружений з Іриною Горовою. У шлюбі з бізнесвумен і продюсеркою знаменитість став батьком свого єдиного сина Андрія. Сьогодні юнакові вже 14 років, він здобуває середню освіту у столичній гімназії та захоплюється творчістю.

Зірковий батько рідко показує своїм шанувальникам, як змінюється його син. Можливо, річ у тім, що після розлучення Потапенка та Горової їхній спільний син залишився жити зі своєю мамою. Втім, зовсім без уваги шанувальників тата Андрій не залишається. Нещодавно Потап показав фанатам свого єдиного сина.

Потап на своїй сторінці опублікував рідкісну фотографію з єдиним сином Андрієм
Потап на своїй сторінці опублікував рідкісну фотографію з єдиним сином Андрієм

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український артист поділився зі своїми підписниками свіжим кадром з юнаком. Потап позував зі своїм сином на тлі заквітчаних каштанів. Син артиста Андрій усміхався, а в очах зіркового батька можна було прочитати радість від зустрічі з дитиною.

Син Потапа помітно змінився та зріс. Хлопчик витягнуся та змужнів, а також тепер носить модну зачіску – волосся якраз такої довжини, що обережно й красиво спадає на дві сторони обличчя Андрія. На новій фотографії можна помітити, як змінився не лише син Потапенка, але й сам артист. Тепер Потап має сиву щетину та дещо більше зморшок.

Потап опублікував на своїй сторінці нове фото з сином Андрієм
Потап опублікував на своїй сторінці нове фото з сином Андрієм

У коментарях до нової публікації шанувальники знаменитості залишили чимало коментарів. Зокрема, користувачі мережі підмітили, що Андрій Потапенко змінився й виріс та став “серйозним чоловіком”. Фанати зазначили, що син Потапа більше схожий на свою маму: “Мамині очі з татовим поглядом”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини