Перекроїла себе до невпізнаваності: фото Ірини Білик до всіх пластичних операцій на обличчі вражає

Одна з найвідоміших українських співачок прославилась, зокрема, своєю любов'ю до пластичних операцій. Пригадуємо, як виглядала Ірина Білик до того, як повністю змінила свою зовнішність

Відома українська співачка Ірина Білик давно почала свою професійну кар’єру й досягла чималих успіхів. Знаменитість сьогодні справедливо вважають однією з найуспішніших артисток України. Ба більше, зірка вражає і своєю красою. Втім, коли Ірина Блик починала свій шлях до вершини, вона виглядала зовсім по-іншому.

Ще у молодості артистка полюбила пластичні операції. Знаменитість спершу вирішила позбутись від повік, що сильно нависали, й створювали враження завжди сумного виразу обличчя на межі з плачем. Вже після першої хірургічної маніпуляції зірка сильно змінилась – її погляд став відкритим, що разюче змінило зовнішність Ірини Білик.

Ірина Білик зробила свою першу пластичну операцію ще за часів молодість
Ірина Білик зробила свою першу пластичну операцію ще за часів молодість

Наступною пластичною операцією, на яку наважилась молода українська зірка, стала зміна форми носа. Знаменитість має грузинське коріння, яке зовнішньо дуже проявилось. Артистка в одному з інтерв’ю зізналась, що не хотіла залишати горбинку на носі, тому попросила її прибрати. Втім, повністю форму зірка не змінювала, залишивши щось “на пам’ять про Грузію”.

Які пластичні операції робила Ірина Білик
Які пластичні операції робила Ірина Білик
Ірина Білик сильно змінила свою зовнішність пластичними операціями
Ірина Білик сильно змінила свою зовнішність пластичними операціями

Відома артистка ніколи не приховувала того факту, що робила чимало пластичних операцій та косметологічних маніпуляцій. Так, наприклад, знаменитість не один раз робила підтяжку обличчя, а також полюбляє “балувати” свою шкіру уколами краси. Крім того, зірка збільшувала губи. Таке своє рішення Ірина Білик пояснила з гумором, заявивши, чому б їй і не збільшити губи, якщо вона так сильно любить цілуватись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини