Як виглядає таємний зведений брат сина Кароль, якому Тіни була змушена виділити цілу кімнату у своєму маєтку

Життя Тіни Кароль — суцільне випробування сильної жінки. Дізнайтеся, як їй вдалося змиритися з тим фактом, що в її маєтку буде проживати дитина від першого шлюбу її чоловіка і які зараз стосунки з нею.

Доля популярної співачки Тіни Кароль — далеко не цукор. Навіть у свої найщасливіші роки, коли Євген Огір був жив і вони разом будували плани на майбутнє, у їхній побут, роботу та особисті справи втручалися сторонні, які руйнували всі ідилію.

Так, вже маючи серйозні стосунки з обранцем, зірка дізналася, що у нього є дитина від першого шлюбу, а їхній синочок, який просто до мурашок нагадує свого тата, буде ділити його увагу з іншим хлопчиком.

І сталося те, про що складно уявити майже кожній жінці: Тіні довелося виділити цілу кімнату у своєму родинному гніздечку, яке їй подарував коханий і в якому вони планували жити тільки втрьох зі своїм малюком.

Тіна Кароль вперше не пом'янула Євгена Огіра
Як виглядає таємний зведений брат сина Кароль

Втім, Кароль трималася дуже гідно. Артистка не стала робити перепон у спілкуванні батька й сина, погодившись на те, аби не тільки її рідний карапуз мав змогу отримувати все кохання Євгена. Хлопчику виділили окрему кімнату та познайомили з братиком. Поп-діва публічно говорила про те, що діти знають один одного і проводять разом час.

Проте, ніхто і не міг уявити, як повернеться доля після 2013-го року, коли Огіра-старшого не стане. Розбита горем співачка не знала спокою після похорон милого. Виявилося, що все нажите обранцем спільно з артисткою за законом може дістатися іншим, а саме позашлюбному синові продюсера, який мав такі самі права на спадок, як і маленький Веня.

Син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір сьогодні
Як виглядає таємний зведений брат сина Кароль

Тіна розповідала, що питання про поділ майна колишня Женя підняла вже на другий тиждень після трагедії. Всіх подробиць вирішення цієї ситуації зірка не розповідала, але будинок лишився за нею. Чи спілкується нині Веня з братом та яким виріс старший наступник знаменитості — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини