Як виглядають пасинок і пасербиця Наді Дорофєєвої від Міші Кацуріна та з ким лишаться діти після розлучення?

Надя Дорофєєва, хоч і не має власних дітей, але опинилася у такому положенні, що може зайнятися дуже скоро вихованням двох малюків. Як виглядать карапузи її нового обранця?

Надя Дорофєєва минулого року ошелешила всіх заявою про те, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Втім, дуже довго самотньою артистка не була. Через певний час, після того, як вона оголосила про своє рішення, її помітили у компанії нового хлопця, київського ресторатора, Михайла Кацуріна. Знаменитості довго не підтверджували чутки, але врешті-решт здалися та зізналися всім, що все ж таки у них роман.

Ця історія набуває дедалі більше цікавих деталей, знаючи, що у нинішнього обранця співачки є двійко діток: дочка Олександра, яка пару років тому відсвяткувала свій п’ятирічний ювілей та маленький синочок Іван. Досі знаменитості не розкривають деталей, хто ж буде глядіти малюків: екс-дружина Даша Кацуріна чи він сам.

Як виглядають потенційні пасинок та пасербиця Наді Дорофєєвої?

Серед усіх світлин, які демонструє Михайло в Інстаграмі, окреме місце займають фото з його дітьми. Видно, що з малюками батько не став обривати зв’язків. Прихильники у захваті від фото діток, які ростуть янгольськими білявчиками, але є і чимало хейту. Не всі фанати родини Кацуріних досі змирилися з тим, що ці люди розійшлися.

Як виглядають пасинок і пасербиця Наді Дорофєєвої
Як виглядають пасинок і пасербиця Наді Дорофєєвої

Цікаво, що Надя Дорофєєва ще жодного разу не обмовилася і словом про те, чи вдалося їй налагодити зв’язок з сином та дочкою свого коханого. Раніше вона заявляла, що разом з Володимиром Дантесом вона не готова до поповнення у родині, адже сама відчуває себе ще дитям.

Як виглядають пасинок і пасербиця Наді Дорофєєвої
Як виглядають пасинок і пасербиця Наді Дорофєєвої

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були у шлюбі з 2015-го року, проживали чимало років разом.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини