Леся Нікітюк поєднала непоєднувані стилі: у квітковому топі-корсеті та парашутних штанах підкорила мережу

Популярна українська блогерка й телеведуча Леся Нікітюк зачарувала шанувальників несподіваним, але разом з тим стильним образом. Зірка вийшла у світ в корсеті та штанах-парашутах

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк не лише основною професійною діяльністю займається, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто публікує фотографії й тішить підписників цікавими та кумедними історіями. Ба більше, Леся Нікітюк полюбляє надихати своїх прихильників і показувати свої стильні образи.

На своїй сторінці знаменитість опублікувала декілька свіжих фотографій. На кадрах зірка позувала у стильному наряді, елементи якого належать до різних стилів. Втім, таке поєднання лише додало родзинку в образ Лесі Нікітюк. Корсетний топ зробив наряд ніжним, а ось парашутні штани додали “характеру”.

Леся Нікітюк показала стильний образ, в якому вийшла на весняну прогулянку
Леся Нікітюк показала стильний образ, в якому вийшла на весняну прогулянку

На опублікованих фотографіях знаменитість позує у стильному корсеті-топі – найголовнішому тренді останнього сезону. Такий елемент гардероба користується неабиякою популярністю, адже одночасно підкреслює виключний смак, а також є комфортним у носінні. До слова, такий “верх” можна поєднувати з різними елементами одягу – як це і довела Леся Нікітюк у широких парашутних штанах.

Ще однією цікавою особливістю нового образу відомої української телеведучої стала її сумочка. Слід зазначити, що світові стилісти давно полюбили прозорі торбинки. Леся Нікітюк поклала до своєї сумочки найголовніше – яскравий бузок. Таке стильне рішення зробило нові фотографії зірки буквально неперевершеними.

Відома ведуча й блогерка Леся Нікітюк у стильному корсеті та широких штанах
Відома ведуча й блогерка Леся Нікітюк у стильному корсеті та широких штанах

Нагадаємо, що раніше ми писали й про інший стильний наряд знаменитості. Леся Нікітюк вирішила прогулятись українською столицею у неймовірному образі зі шкірянки та “підстреленої” сукні. Знаменитість зуміла зробити свій лук одночасно і пристрасним, і ніжним. Головною особливістю став леопардовий принт зіркового одягу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини