22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена і розкрити таємницю: “Наша родина”

Володимир Остапчук нещодавно обзавівся новими стосунками, в яких почувається дуже щасливим. Втім, у його відносинах є маленька деталь, яка багато про що говорить.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже чимало часу разом, а їхню гармонійну пару вже називають та вважають справжнім подружжям. Та і самі вони називають сім’єю. Нещодавно молодята привітали своїх прихильників з Днем родини своїх прихильників та показали, хто є третім у їхніх стосунках.

“Наша родина вітає вас з Днем родини. Обирайте один одного кожного дня — і буде вам щастя”, — написала молода обраниця шоумена.

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена

На спільному фото зірка Інстаграму засвітила іграшкового синього гуся. Виявляється, у нього є ім’я і він фактично вже повноцінний член сімейства Остапчуків. Плюшевого красеня назвали Семеном і з ним пара просто не розлучається ні на мить. Його садять за стіл, коли обідають та беруть із собою вночі спати.

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена

Чимало хто у мережі вже вважає, що таким чином подружжя намагається підготуватися до батьківства, адже, як написав шоумен, він не проти того, аби його Катя стала мамою. У сторіз в Інстаграмі він розповів, що навіть вже хоче ще двох дітей.

22-річна дружина 38-річного Остапчука дозволила йому показати Семена

Цікаво, що кілька років тому Володимир і так вдруге став батьком. Його перша обраниця Олена Войченко подарувала йому сина Евана-Олександра. Втім, після розлучення знаменитий чоловік скаржився, що стало важко спілкуватися з малюками. Причиною стали напружені стосунки з колишньою.

Нагадаємо, що у жовтні 2020-го року Володимир Остапчук одружився з Христиною Горняк. Спільних дітей у пари не було, а розлучилися молоді таємно. До останнього, поки не спливли чутки про роман зірки з блогеркою, шоумен не зізнавався у тому, що його другий шлюб розпався, не проживши і трьох років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини