Змарнів і тримався за Тіну Кароль при ходьбі: спливли останні фото чоловіка поп-діва, якого не стало у 2013

Співачка Тіна Кароль пережила чи ненайбільшу трагедію, яку тільки може уявити собі заміжня жінка: вона втратила єдиного і коханого чоловіка, Євгена Огіра. Як доживав свій земний шлях обранець поп-діви?

Тіна Кароль і Євген Огір свого часу стали справжнім прикладом для наслідування багатьом молодятам. Зірки завжди показували, яка злагода і турбота один про одного панує в їхній родині, а ще більше вразили прихильників своєю силою кохання після того, як стало відомо, що чоловік поп-діви має онкологію.

Спливли останні фото чоловіка Тіни Кароль
Спливли останні фото чоловіка Тіни Кароль

Скільки сил доклала співачка, щоб врятувати свого коханого: вона пішла проти лікарів, які гарантували лише місяць життя для Жені, працювала наповну, щоб возити милого кращими спеціалістами, а також продовжувала підтримувати лад і затишок вдома.

Мало лишилося записів з тих часів, коли хворобу Огіра було видно неозброєним оком. Тіна, до речі, якщо і ділиться фотографіями з сімейного архіву, то тільки тими кадрами, де чоловік — повний сил та енергії. Втім, у мережі спливли й іншого роду знімки. На них видно, що продюсер активно бореться з недугою.

Спливли останні фото чоловіка Тіни Кароль

Співачка вірила, що зможе все одно врятувати Євгена, адже дуже ним дорожила. Втім, доля виявилася сильнішою. Кароль пригадувала, що в останні дні їй здавалося, що обранець немов не може полишити цей світ. Вона завжди бачила, що чоловік намагається не показувати свої слабкості і тому, коли він дізнався, що 28 квітня у дружини буде виступ, благословив її на вихід на сцену. Лише в далечі від дому поп-діва дізналася, що милий тихо пішов у засвіти.

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Євген Огір одружилися у 2008-му році. У пари є син Веніамін, який зараз живе в Англії. Хлопець став копією свого померлого батька і також дуже шанує його пам’ять.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини