“Краш” Віталій Кім показав рідкісне фото свого молодшого сина: у Миколаєві зростає копія зіркового батька

Очільник Миколаївської ОВА та відомий український політик на початку повномасштабної війни підкорив серця громадян. Як виглядає молодший син Віталія Кіма сьогодні?

Відомий український політик та очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім здобув всеукраїнське визнання на початку повномасштабної війни. Минулого року посадовець буквально став пігулкою від нервів для багатьох українців. Віталій Кім часто ділиться новинами, що стосуються його професійної діяльності. Разом з тим, про родину політика відомо мало.

Втім, нещодавно він вирішив відкрити завісу таємниці та показати свого сина. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Віталій Кім розмістив свіжу фотографію своєї наймолодшої дитини. Зробив політик це не просто так, а на честь вчорашнього свята, Дня вишиванка. Очільник Миколаївської ОВА показав, як виглядає його син у красивій вишиванці та у піджаку.

Віталій Кім показав свого наймолодшого сина на свіжій фотографії у вишиванці
Віталій Кім показав свого наймолодшого сина на свіжій фотографії у вишиванці

На опублікованому кадрі неможливо не помітити схожість зіркового сина зі своїм батьком. 6-річний Руслан стовідсотково успадкував батьківську зовнішність, а у своєму юному віці вже дуже сильно нагадує Віталія Кіма. Ба більше, в такому парадному вбранні, красивому жакеті та вишиванці, зірковий нащадок ще більше нагадує свого серйозного батька.

Такою чудовою фотографією Віталій Кім хотів привітати своїх підписників та всіх українців, які стежать за його сторінкою. Багато говорити політик не захотів, натомість залишив в описі до свіжого кадру із зображенням свого сина, декілька слів: “Зі святом”.

Віталій Кім та вся його родина – двоє доньок, син і кохана дружина
Віталій Кім та вся його родина – двоє доньок, син і кохана дружина

Нагадаємо, що у відомого українського політика чудова родина. Віталій Кім разом зі своєю дружиною Юлією виховує трьох дітей. Дві старші доньки зіркового подружжя Олександра та Євгенія нині навчаються, а ось на сина Руслана чекає бурхливе шкільне життя – хлопчику лише нещодавно виповнилось 6 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини