Штани-кюлоти та молодіжний світшот: Алла Пугачова вигуляла дітей та довела, що з кожним роком лише молодшає

Одна з найвідоміших російських співачок, здається, не збирається старіти. Знаменитість вийшла у світ у стильному вбранні, а її чоловік Максим Галкін зачарував мережу сімейними кадрами

Відома російська співачка Алла Пугачова нині разом зі своїм чоловіком і двома дітьми мешкає далеко за межами рідної країни. Зіркова родина на тлі цькування через антивоєнну позицію виїхала з росії та оселилась в одному з міст Ізраїля. Переїзд та хвиля хейту не стали причиною поганого настрою для артистів, а за кордоном зірки ніби ще більше розквітнули.

Про це, зокрема, свідчать сімейні фотографії, які знаменитості час від часу публікують в особистих блогах у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової та відомий російський гуморист, показав своїм підписникам кадри з сімейного фотоальбому. На опублікованому знімку родина позує в парку.

Максим Галкін показав, як неймовірно виглядає його кохана дружина Алла Пугачова
Максим Галкін показав, як неймовірно виглядає його кохана дружина Алла Пугачова

Неможливо оминути увагою той факт, що відома російська співачка на цьому кадрі виглядає дуже молодо. Знаменитість для прогулянки з родиною в парку обрала доволі стильний образ. 74-річна Алла Пугачова одягла молодіжний світшот м’ятного кольору та білі модні штани-кюлоти. Зірка доповнила наряд бежевою сумкою та білими кросівками. Втім, головною фішкою образу артистки стала її щаслива усмішка.

Максим Галкін обрав більш спортивний стиль. Чоловік Примадонни одягнув синю спортивну кофту із застібкою та спортивний костюм чорного кольору. Взуття знаменитість обрав також практичне – білі кросівки з правильною посадкою. Дітлахи знаменитостей Ліза та Гаррі були одягнені у зручний для прогулянки одяг.

Алла Пугачова вражає своїм помолоділим зовнішнім виглядом у 74 роки
Алла Пугачова вражає своїм помолоділим зовнішнім виглядом у 74 роки

У коментарях до нової публікації Максима Галкіна шанувальники залишили чимало компліментів і приємних слів. Зокрема, підписники знаменитого гумориста звернули увагу на те, як молодо та красиво виглядає його дружина. Зауважили користувачі мережі й те, що Алла Пугачова, здається, взагалі не старіє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини