Виразні блакитні очі та мінімум макіяжу: Тіна Кароль замилувала Мережу новими ніжними знімками

Тіна Кароль може похвалитися своїм бездоганним виглядом. Співачка опублікувала нову серію знімків з останньої фотосесії, де вона майже без макіяжу.

Відома українська співачка Тіна Кароль може похизуватися своїм молодим виглядом. Зірка запросто може з’явитися без макіяжу перед своїми прихильниками і збирати цілу купу позитивних коментарів. Артистка й справді бездоганно виглядає, що доводить кожного разу в Мережі, коли публікує нове фото.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що зірка виклала нові фотографії зі своєї нещодавньої фотосесії. На свіженьких фото можна побачити, що Кароль майже не наносить макіяж, але їй вдається зберігати молодий вигляд. На знімках співачка позує перед фотографом у ніжному образі та чарує своїх прихильників.

Тіна Кароль вразила прихильників новими фото
Тіна Кароль вразила прихильників новими фото

Перше, на що звертаєте увагу — очі артистки. Коли Тіна без червоної помади на губах, яка стала невід’ємним образом співачки, вся увага акцентується лише на її бездонних синіх очах. Дивлячись на фотографію можна й справді потонути в її погляді, який пробирає душу до самих кісточок.

Тіна Кароль позує зі своєю класичною зачіскою та доволі гарною квіткою ніжно-фіолетового кольору у роті. Варто зазначити, що співачка дійно дуже гарно вигялядає майже без макіяжу, філерів та іншого хірургічного втручання. Це оцінили навіть її прихильники, які засипали зірку компліментами. Крім цього, Тіна запропонувала фанатам  продовжити речення і вони почали писати свої цікаві варіанти:

  • “Кожен божий день в моїй голові ти, вже навколо квіти встигли розцвісти, залишили в серці лагідні сліди, теплі поцілунки — ніжні пелюстки”,
  • “Тому що важко без твоїх рук, вони не вірять в світ розлук”, – пишуть прихильниці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини