Марічка Падалко вперше показала підрослих дітей від Єгора Соболєва: всі носять вишиванки та наслідують батьків

Ведуча Марічка Падалко завжди пишалася своєю родиною. Зірка показала, як підросли її діти від Єгора Соболєва та наскільки сім'я у неї дружня.

Ведуча Марічка Падалко ніколи не приховувала від прихильників свого особистого життя. Ставши мамою тричі, вона із задоволенням ділиться кадрами з життя діток, яких народила Єгору Соболєву.

Так, як з початком повномасштабного вторгнення зірка змінила формат свого блогу, почавши робити публікації на військову тематику, побачити світлини її рідних — велика рідкість. Втім, на День вишиванки знаменитість таки потішити фанатів та показала, як виглядають її з чоловіком наступники. Всі помітили, як подорослішали донечки: старшенька взагалі вже справжня дівчина.

Марічка Падалко вперше показала підрослих дітей

У коментарях підписники Падалко просто у захваті. Компліментів просто десятки. Фанати оцінили не лише світлини діток, а й відзначили, що Марічка позувала у вишиванці на фоні Сєверодонецька, який вже тривалий час зараз під окупацією…

Марічка Падалко вперше показала підрослих дітей

Марічці у коментарях написали:

  • “Ви такі чудові! Заряджаєте енергію, дякую Вам і щастя вашій родині!”
  • “Зі святом! По останньому фото передчуття що десь на півдні де є море…”
  • “Супер родина!!!! Приклад для всіх!!! Чудові, гарні, щирі!!”
  • “Марічко, вітаю зі святом! Такі гарні світлини! Радісні, усміхнені, щастя всій вашій родині”
  • “Вітаю! Дякую що поділились світлинами, радісно бачити такі родини. Слава Україні!”

Нагадаємо, що поки що Падалко займається вихованням діток самотужки, адже її коханий Єгор Соболєв зараз на фронті. Він з перших днів пішов захищати Батьківщину, а також був одним з перших боронителів, які звільняли Ірпінь та північ Київщини. Нині місце служби чоловіка ведучої широко не розголошується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини