Що виправила у своєму обличчі Тіна Кароль за допомогою пластики: маніпуляції поп-діви, які змінили зовнішність

Популярна співачка Тіна Кароль дуже змінилася за останні роки. Якою була зовнішність Тані Ліберман та що могла зробити зі своїм обличчям поп-діва?

Тіна Кароль стала неймовірно популярною співачкою. Настільки, що тепер про неї іде слава навіть поза межами України. Її вже знають у Японії, радо зустрічають на британській сцені та у США. Неможливо не помітити, як сильно змінилася зірка і зовнішньо, і внутрішньо.

Тіна Кароль показала образ зі штанами палаццо
Тіна Кароль

Від Тані до Тіни

Якщо порівняти образ артистки на початку кар’єри та зараз, то можна помітити, що це абсолютно різні дві людини. Справжнє ім’я знаменитості — Тетяна Ліберман, але після смерті Євгена Огіра, зірка його повністю змінила та отримала нові документи.

Раніше співачка Таня була запальною дівчиною, яка, здавалося, не звертала увагу на свою вагу, не соромилася пухкеньких щічок. Втім, вже у 2009-му році вона говорила про те, що нічого поганого не бачить у пластиці, але у силу свого віку про це не замислювалася. І хоча Тіна не балує прихильників розповідями про свої походи до косметологів, у популярній мережі ТікТок блогери розбирають, що ймовірніше за все могла робити зірка.

Як змінилася Тіна Кароль

Зокрема на думку пластичного хірурга Насті Семенів, яка присвятила відео Кароль, поп-діва могла змінити собі форму підборіддя філерами. В очі лікарці кинулося те, що в артистки час від часу пропадала ямочка, присутня в молодості.

Також неможливо не звернути увагу на те, що міміка зараз у Тіни стала обмежена, тому є версія, що вона могла робити собі ботулінотерапію для попередження зморшок.

Зазначимо, що співачку не раз підозрювали ще й у пластиці губ, але можна помітити, що зірка від природи має пухлі вуста, які яскраво звикла фарбувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини