Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль, яка у поважному віці лишилася без чоловіка та сина?

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль майже не згадує його родичів. Втім, у столиці проживала його мама, свекруха поп-діви. Де зараз жінка і як виглядає?

Тіна Кароль стала частиною родини Євгена Огіра у 2008-му році, коли урочисто обвінчалася та одружилася з ним у Києві. Тоді у її житті, окрім рідних мами з татом, з’явилися ще свекор і свекруха.

У перші роки свого шлюбу поп-діва розповідала, що з ненькою свого обранця налагодити контакти вдалося не одразу. Доля невістки не оминула її, тим паче, що у житті матусі чоловіка вона була вже не першою. Були непорозуміння стосовно приготування страв та ведення господарства. Втім, дуже скоро стосунки стабілізувалися, а немолода жінка почала навіть піклуватися про співачку, адже бачила, наскільки та втомлюється від своєї роботи на сцені.

Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль

Звати маму Євгена Огіра — Раїса Петрівна. Вона народилася у 1952 році і мешкала до війни 2022-го у Києві. На жаль, її фото є тільки в архівах Тіни Кароль, адже її свекруха надає перевагу непублічному способу життя.

Єдиний раз, коли вона засвітилася перед журналістами, був у 2014-му році, коли співробітники видання Vesti.ua зустріли її біля могил сина та чоловіка. Ошатна жінка принесла скромний букетик квітів і розминулася зі своєю невісткою, яка приїхала провідати чоловіка ледь не цілим кортежем.

Як виглядає і чим займається свекруха Тіни Кароль

Так склалося, що пані Раїса втратила у 2013-му не лише сина, а й свого коханого чоловіка. Валерій Огір, тато Євгена, дуже сильно переживав через втрату дитини. Досі родина поп-діви достеменно не розповідає, що ж послужило причиною зупинки серця.

Цікаво, що зараз Тіна взагалі не розповідає, чи підтримує зв’язки зі свекрухою та чи допомагала їй евакуюватися з Києва під час наступу росіян.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини