Марічка Падалко вперше розповіла, на якому авто їздить дружина захисника: не всім по кишені (ФОТО)

Популярна ведуча Марічка Падалко чесно зізналася, якою автівкою кермує. Дізнайтеся у матеріалі, на якій "ластівці" роз'їжджає столичними дорогами знаменитість.

Марічка Падалко ніколи не говорить свої статки, але все ж таки фанатів цікавить, як жила дружина колишнього депутата, ведуча 1+1 та нині обраниця захисника Єгора Соболєва.

Не так давно зірка засвітила у сторіз червоний автомобіль. Виглядає машина просто розкішно та жіночно, а за стилем підходить самій дикторці.

Марічка Падалко показала свій автомобіль

Як зазначила в одному з коментарів сама знаменитість, вона має Suzuki, більше того, це зазначено в електронній декларації. Машина, до речі, не нова, а придбана у 2017-му році.

Марічка Падалко вперше розповіла, на якому авто їздить дружина захисника

Своїми думками стосовно подання своїх даних про доходи Єгор Соболєв ділився ще за часів свого депутатства. Він підтримав ідею прозорості та відверто зазначив, що посадовці не мають нічого приховувати від народу. Сам же чоловік ведучої розповідав, що дійсно має і нерухомість у вигляді квартири та дачі, і машину, яка була навіть у ремонті.

“Багато хто вважає, що інформацію про оплачені не тобою поїздки не треба вносити до декларації. Я думаю навпаки. Всі блага, які отримав посадовець, мають бути відомими суспільству”, — прокоментував ідею декларування доходів Соболєв.

Та нині вже не побачити документів, які заповнювали Марічка Падалко зі своїм чоловіком, адже через воєнний стан доступ до відкритих даних тимчасово обмежено заради безпеки.

Марічка Падалко вперше розповіла, на якому авто їздить дружина захисника

Нагадаємо, що у Марічки Падалко до війни з’явилася ще одна квартира, на заході України. Ведуча з обранцем наче відчувала, що буде лихо та вирішила взяти помешкання подалі від столиці. Туди власне і евакуювала рідню, перевезла всіх своїх трьох діток. Падчерка її коханого вирушила у Польщу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини