Рейтинг маєтків головних білявок країни: Кароль, Полякова, Осадча і Білозір позмагалися палацами

Популярні білявки України похизувалися своїми маєтками. Показуємо, у кого справжній палац, а хто навіть попри зірковий статус надає перевагу мінімалізму.

Наші знаменитості не відстають від своїх закордонних “колег по цеху” і також докладають багато зусиль, аби їхні будинки нагадували справжні палаци. Проте, якщо у тих же Штатах артисти, співаки та інші селебрітіз радо показують надбання, то наші люди ще за старою звичкою намагаються дистанціюватися від тем прибутків і нерухомості.

Однією з перших співачок, хто почав руйнувати ці стереотипи стала Тіна Кароль. Ще за життя Євгена Огіра вона розповіла, який великий маєток для неї та її сина будує обранець.

Будинок Тіни Кароль

Будинок і дійсно вражає: на декількох поверхах розташувалися вишукані кімнати. В одній рояль і великий портрет господаря, померлого чоловіка поп-діви. Зірка мало що змінювала в інтер’єрі. Все виконано у світлих легких кольорах, які надихають на творчість.

Не забула похизуватися своїм будинком і Оля Полякова. Артистка звела цілий дерев’яний терем. Виглядає це не лише стильно, а й дуже екологічно, адже стіни, стеля — все з дерева. Є власний басейн, спортивна зала. Навіть зроблений особистий вихід до Дніпра.

Будинок Олі Полякової

Не поступається за рівнем розкоші і спільний будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Так, як зірки будувалися не так давно, стиль виглядає дуже свіжо. На території окрім житлового помешкання, є ще й прибудова, у якій, схоже ведучі з родиною відпочивають. В середині панує сучасний український стиль, в якому можна побачити пастельні відтінки та вироби з соломи.

Будинок Каті Осадчої

Маленьким раєм називає свій будинок Оксана Білозір. Він зроблений з натурального дерева, але пишається зірка не тільки ним, а їй прилеглою територією. Виявляється на її подвір’ї ростуть сосни, яким понад 100 років. Вони мають свої номери, а господарі дуже цінують цих немолодих велетнів.

В інтер’єрі співачки все дуже символічно. Кожна дрібничка, кожна річ має свою цінну історію, а всі, хто навідується до неї у гості кажуть, що почувають себе неначе у музеї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини