Сезон півоній: зірки в пухнастих сукнях, які і самі схожі на півонії – Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Катя Осадча

Українські зірки люблять стильно одягатися, але є певні образи, які нікого не залишають байдужими. Сьогодні ви зможете насолодитися найкращими виходами зірок.

Пишна сукня – не для кожної дівчини, але наші українські зірки впернено доводять протилежне. Сьогоднішні героїні нашого матеріалу не проти приміряти на себе пишний образ і доповнити його стильними аксесуарами.

Тіна Кароль

Тіна Кароль дивиться надзвичайно у кожному своєму вбранні, але біла пишна та обʼємна сукня поза будь-якої конкуренції. Зірка ніжно поглядає в камеру і нею неможливо припинити милуватися. Доповнила образ зірка вечірнім макіяжем, але не сильно вираженим, а також легкими хвилями на волоссі.

 

Українські зірки у пишних сукнях
Українські зірки у пишних сукнях

 

Образ вийшов на стільки ніжним, що Тіна вирішила обійтися без класичної червоної помади. Це дуже правильне рішення, бо червона помада могла б зіпсувати загальне враження.

Злата Огнєвіч

Українські зірки у пишних сукнях
Українські зірки у пишних сукнях

Злата не прихильниця пишних суконь. Дівчину найчастіше за все можна побачити у стильних брючних костюмах, або приталених сукнях. Не дивлячись на це, в Мережі все ж можна відшукати фотографію співачки у яскравій сукні лимонного кольору. Варто звернути увагу на те, що такі світлі та яскраві кольори пасують засмаглим дівчатам і Злата Огнєвіч – одна з таких.

Катерина Осадча

Українські зірки у пишних сукнях
Українські зірки у пишних сукнях

Незмінна ведуча “Світського життя”, швидше за все, має у своєму гардеробі дуже багато стильних суконь. На фото зірка в не дуже пишній та обʼємній сукні, тим не менш саме такий фасон користується великою популярністю серед зірок українського шоу-бізнесу. Довжина міді підкреслює стружкі ніжки зірки і дає змогу насолодимися перевагами її фігури. Також Катерина більше зʼявляється на публіці із зібраним волоссям, але цього разу телеведуча вирішила спробувати щось новеньке.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини