Віталія Козловського призвали? Екс-підопічного Кондратюка помітили у камуфляжі на броньованій техніці

Відомий співак Віталій Козловський здивував кадрами, де він, у камуфляжі їде верхи на військовій техніці. Невже артист пішов служити у ЗСУ?

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу вже давно здобув популярність. Саме він став зіркою над ростом популярності якої працювали Наталія Могилевська та Ігор Кондратюк, хоч з останнім стосунки і розладналися.

Нещодавно артист показав захоплюючі кадри прямо з поїздки не військовій техніці наших Збройних сил. Через велику швидкість та аматорську зйомку руками співака досить важко розрізнити на чому саме їхав артист. Він вбрався у “піксель” та заліз прямо на башту машини.

Невже Віталія Козловського забрали в армію?

Відомо, що виконавець з початку війни нікуди не евакуювався. Він був у Києві та навіть показував, що відбувалося з його районом на Оболоні. Втім, лави армії він не поповнив, але від захисників не віддалився. Популярний чоловік регулярно їздить до військових із виступами.

Екс-підопічного Кондратюка помітили у камуфляжі
Екс-підопічного Кондратюка помітили у камуфляжі

Останній раз, як він сам повідомив, концерт давав не лише боронителям, а й мирним громадянам, які пережили 7 місяців окупації. Віталій поділився своїми емоціями після спілкування з людьми:

“Вони закопували шкільні підручники і прапори, щоб їх вберегти. Розповідали з якою любов’ю готували до нашої зустрічі ті самі прапори. До сліз… Понад усе хочеться світлого майбутнього під переможним мирним небом для наших дітей!”, — написав Козловський.

Екс-підопічного Кондратюка помітили у камуфляжі

Нагадаємо, що Віталій Козловський нещодавно був у Штатах. За океан їздив з метою участі у благодійних концертах заради знедолених українців. Там мав шанс побачитися з Владом Ямою, який виїхав США вже давно, проте, через ряд особистих обставин вирішив не бачитися з хореографом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини