Відкриті плечі, елегантна біла ковдра і нуль макіяжу: Тіна Кароль показала сміливі фото свого ранку у ліжку

Тіна Кароль на сцені завжди зʼявляється при повному параді, але вдома вона така ж, як і всі інші дівчата. Зірка вирішила показати, як проводить свій ранок у ліжку.

Українська співачка Тіна Кароль може запросто зʼявитися перед своїми прихильниками без макіяжу. Зірка ледь не кожного дня доводить думку про те, що зірки можуть і вміють гарно виглядати без гриму, косметики та фільтрів в інстаграмі. Цього разу Тіна вирішила показати, як вона проводить час у ліжку після пробудження.

На фото, яке опублікувала співачка можна побачити, що вона й справді нещодавно прокинулася і одразу показує це своїм прихильникам. На ніжному знімку Кароль ніжиться під великою білою пухкою ковдрою, грайливо показуючи свої плечі. Промені сонця лагідно обіймають обличчя та інші частини тіла артистки, додаючи знімку свого неймовірного шарму.

Тіна Кароль замилувала Мережу ранковими фото
Тіна Кароль замилувала Мережу ранковими фото

Крім ніжних ранкових фото у профілі Тіни Кароль є багато студійних та вишуканих кадрі. На одному з останніх знімків співачка зʼявилася у блискучій блакитній сукні з відкритою спиною на завʼязках. Образ був доповлений легким макіяжем і такою ж блакиткою, як сукня, квіткою в зубах артистки.

“Насолоджуйтеся легким вайбом пісні “Мед”, – написала Тіна Кароль в описі під фото.

Тіна Кароль похизувалася неймовірною зовнішністю
Тіна Кароль похизувалася неймовірною зовнішністю

Прихильники були надзвичайно вражені таким виглядом української співачки і почали писати цілу купу приємних слів:

  • “Неймовірна пісня “Мед”, дуже ніжна, чуттєва та надихаюча. Ви справжня красуня , справжня українська квіточка”,
  • “Тіночко, це зовсім інша пісня! Вона надихає на життя, на любов, на дійство! Ніколи не озирайся назад на людей! Живи майбутнім і дихай на повні груди! Хай Бог тебе оберігає”,
  • “Ви справжня маленька чарівна принцеса, бажаю вам вдалого настрою!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини