Тіна Кароль показала найзручнішу зачіску на літо 2023: навіть з піднятим волоссям залишається поп-дівою

Тіна Кароль вразила всіх своїм новим образом із зібраним догори волоссям. Як володарці найпишнішої шевелюри нашого шоу-бізнесу вдається влітку приборкувати свої локони?

Неймовірна Тіна Кароль вкотре довела, що вміє бути різною. Зірка показала універсальну зачіску на літо, яка стала трендовою у 2023-му році.

Тіна Кароль замилувала Мережу ранковими фото
Тіна Кароль показала новий образа

Як зібрати волосся у стилі Тіни Кароль?

Артистка має довге розкішне волосся, яке потребує немало часу для того, щоб зробити з нього гарну укладку. Співачка звикла носити пишні локони, з яких робить справжню голлівудську хвилю. Така зачіска дуже ефектно виглядає на сцені і акуратно підкреслює характер поп-діви. Крім цього, під час танцю її кучері елегантно зачаровують, підстрибуючи у такт.

Втім, у повсякденному житті носити так волосся дуже непросто, особливо влітку, коли спека просто нестерпна. На цей випадок у зірки є також один чудовий варіант. Так, як від природи її пасма є хвилястими, вона вирішила підкреслити це “мокрим ефектом”. Крім цього, зібрала всю шевелюру догори та закріпила її у вигляді ракушки на потилиці. Щоб додати образу дівочого кокетства, Кароль спустила на чоло короткий нерівний чубчик. Показала свій стиль Тіна в Інстаграмі.

У коментарях від компліментів прихильників немає відбою. Фанати пишуть:

  • “Мрійлива, витончена”
  • “Мерилін Монро України”
  • “Найкрасивіша українка”
  • “Ми — мистецтво природи… Цікаво, що там у кліпі буде? Квіти з вас вже росли…”
  • “Ці кадри ніби з голлівудських фільмів”

Нагадаємо, що Тіна Кароль після пологів взагалі обрізала свою вишукану косу. Знаменитість тривалий час ходила з короткою стрижкою “під хлопчика”, але згодом повернулася до свого класичного образу. Лише позаминулого року наважилася відрізати чубчика.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини