Молодша копія Софії Ротару: як виглядає сестра легендарної української співачки, яку вона довго приховувала

Легендарна українська артистка Софія Ротару народилась не єдиною донькою в родині. Як виглядає молодша сестра знаменитості Ауріка, яка також є співачкою?

Відома українська співачка зростала у великій родині. У Софії Ротару троє сестер і двоє братів. Знаменитість давно здобула шалену популярність, тому багато її шанувальників навіть не здогадувались про те, якою великою є її родина насправді. Ба більше, одна із зіркових родичок артистки також побудувала успішну творчу кар’єру. Так, Ауріка Ротару, молодша сестра Софії Михайлівни, нещодавно зібрала овації.

Як виглядає молодша сестра відомої української співачки Софії Ротару
Як виглядає молодша сестра відомої української співачки Софії Ротару

Нещодавно молодша сестра Софії Ротару, про яку говорять не так часто, як про її старшу родичку, виступила з благодійним концертом у Чернігівській області. З початку повномасштабної війни Ауріка Ротару активно виступає з громадянською позицією, подорожує Україною з благодійними виступами та постійно розповідає про те, що відбувається в її рідній країні.

Старша сестра Ауріки Софія Михайлівна не так часто згадує про своїх родичів. Втім, неозброєним оком можна помітити схожість знаменитостей. Так, на кадрах, де Софія та Ауріка стоять поруч, чудово видно, що вони – буквально копія одне одного. У сестер однакова форма обличчя, ідентична усмішка та однаковий розріз очей. Єдине, що відрізняє знаменитостей одна від одної – колір волосся. Ауріка Ротару – білявка, а ось Софія Михайлівна все життя була шатенкою.

Як виглядає молодша сестра відомої української співачки Софії Ротару Ауріка
Як виглядає молодша сестра відомої української співачки Софії Ротару Ауріка

Нагадаємо, що відома українська співачка Софія Ротару народилась 75 років тому у селі Маршинці, що в Чернівецькій області. Останнім часом знаменитість не так часто з’являється на публіці. Після початку повномасштабної війни артистка майже зникла з медіапростору та не публікує нових дописів і фотографій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини