Мама Дана Балана блиснула ідеальною шкірою без єдиної зморшки у 65: довела, що Кароль є чому повчитися

Мама Дана Балана вміє вражати своїх прихильників. Зірка показала нові світлини, які викликали безумовне захоплення. Чому фанати люблять так пані Людмилу?

Дан Балан яскраво увійшов в український шоу-бізнес, знявшись у проєкті “Голос країни”. В одному з фінальних випусків на екранах пісенного змагання з’явилася і його мама, яка може похизуватися гарними музичними здібностями. Жінка одразу познайомилася з Тіною Кароль, а прихильники почали помічати, наскільки ці біляві панянки між собою схожі.

Мама Дана Балана тепло зустріла Тіну Кароль у Кишиневі
Мама Дана Балана блиснула ідеальною шкірою без єдиної зморшки

Людмила Балан — справжня суперзірка у своїй країні, з якою зростали цілі покоління. Справа в тому, що ненька співака була ведучою дитячих програм, згодом вела шоу талантів для хлопчиків та дівчаток.

З віком селебріті зрозуміла, що у неї є здібності до музики та почала радувати свою аудиторію творчістю, але в іншому векторі. Втім, з ростом популярності соціальних мереж, знаменитість також досягла успіху у блогерській справі. Фанати відзначають, що у 65 років артистка просто фантастично виглядає. На думку прихильників, вона спортивна, підтягнута та моложава. Майже кожна публікація набирає велику кількість компліментарних коментарів.

Людмилі пишуть під однією з останніх фотографій:

  • “Ви молодці, многая літа Вам…”
  • “Яка ви красуня”
  • “Ви чудова! Вітання з Польщі”
  • “Красуня!! Дивлячись на вас, жити хочеться! Супер!”
  • “Чесно, заздрю, молодчина, як треба любити себе…”

Цікаво, що вона вирішила побачитися нещодавно з Тіною Кароль, коли та давала виступ у Кишиневі. Пані Балан прийшла на концерт з пишним букетом квітів, а коли виходила вручити презент, наша поп-діва подякувала за візит публічно.

Нагадаємо, що Людмила Балан вийшла заміж за дипломата Михая Балана.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини