Даша Квіткова замилувала Мережу воззʼєднанням з сином після довгої розлуки: Добриніна навіть не згадала

Українська блогерка Даша Квіткова їздила на відпочинок без свого сина Лева, але зірка вже повернулася додому і замилувала кадрами з малечею.

Переможниця проєкту “Холостяк” з Микитою Добриніним Даша Квіткова вирішила поїхати на відпочинок у США. Зірка показувала неймовірні краєвиди і дуже гарно провела там час. Однак, не все вічне і потрібно повертатися додому до маленького сина, за яким зірка сильно засумувала.

Перше, що Даша зробила коли приїхала в Україну – вирушила до свого Левчика. У сторіс зірка показлаа милу зустріч з малечею і можна було простежити, як Лев сумував за мамою. Він закричав “мама” і кинувся до неї в обійми. Квіткова зауважила, що він дуже підріс за два тижні розлуки.

“Мама!”, А далі була моя найголовніша зустріч”, – написала Квіткова в описі під відео.

Даша Квіткова замилувала Мережу воззʼєднанням з сином
Даша Квіткова замилувала Мережу воззʼєднанням з сином

Крім цього зірка додала, що вони так сильно засумували одне за одним, що постійно обіймалися і не могли відірватися. Вони на стільки голосно себе вели, що це помітили навіть сусіди, але Квіткова переконана, що вони до цього поставляться з розумінням.

“Нас чули всі сусіди, але думаю, що вони нас за це пробачать, бо ми дуже скучили. Я не сплю вже більше доби”, – додає зірка.

Даша Квіткова замилувала Мережу воззʼєднанням з сином
Даша Квіткова замилувала Мережу воззʼєднанням з сином

Що стосується екс-чоловіка – про нього не було жодної звістки. “Пара” не підтримує стосунків одне з одним як пара, лише як батьки спільного сина. Вони вирішили подарувати малюку щасливе дитинство у повній сімʼї, але жити разом тільки заради дитини в їхні правила не входить. Левчик проводить більше часу з мамою, але Микита частенько забирає малого на прогулянку, саме тому хлопчик добре себе почуває, не стресує і не відчуває холоду від когось з батьків. Це дуже мудрий вчинок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини