“Вдома”: Влад Яма повернувся у Київ? Колишній Могилевської показався у майці з тризубом і розповів про головне

Хореограф Влад Яма вже давно мешкає у США, але нещодавно танцюрист показав фото у футболці з тризубом і написав важливі речі про дім. Невже повернувся?

Влад Яма став одним з небагатьох українських артистів, кому вдалося виїхати з охопленої війною держави у перший день війни. Популярний чоловік разом з родиною оселився у США, де прожив понад рік. Попри те, що танцюрист вже обрав для себе інше життя, він все одно неодноразово висловлювався, що серцем зараз з Батьківщиною, але поки повертатися не планував. Проте, нещодавно він показав дуже інтригуюче фото у синій формі нашої футбольної збірної, з тризубом на грудях. Знаменитість написав:

“Вдома”

Влад Яма повернувся у Київ?

Далі він згадав, яку страшну ніч під обстрілами пережив Київ.

Чи повернувся Влад Яма додому?

Популярний чоловік доволі активно веде свій акаунт в Інстаграмі, але потаємним все ж таки з прихильниками не ділиться. Ніхто навіть не здогадувався, що він поїде 24 лютого з України. Хоча тут у нього були перспективні проєкти і телекар’єра. Любили його провідні телеканали, такі, як “1+1” та “СТБ”, які не раз запрошували Яму у якості експерта на танцювальні передачі і талант-шоу. Зокрема перших фанатів він згуртував коло себе завдяки “Україна має талант”.

Влад Яма показав фото зі Штатів
Влад Яма повернувся у Київ?

Нині, єдине про що можна судити, так про те, що артист вже давно не показував світлин зі Штатів. Зазвичай він часто і активно ділиться фотографіями зі свого повсякдення, але останніми днями Влад показував лише архів.

Нагадаємо, що нещодавно Влад Яма оконфузився через відео, де він мандрує смітником та забирає чужу валізу. Хореограф пообіцяв відправити її нашим захисникам, зазначивши, що це не крадіжка, адже у Штатах люди часто виставляють непотріб просто неба коло своїх будинків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини