Пройшло 27 років: як виглядали Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов, коли тільки одружилися

Відома співачка Руслана Лижичко показала, як виглядала у ті часи, коли пішла під вінець зі своїми єдиним коханим, Олександром Ксенофонтовим.

Зірка Євробачення та справжня українська легенда Руслана Лижичко вирішила привідкрити завісу таємничості у своє особисте життя і показала світлини часів молодості. Співачка поділилася кадрами свого весілля, яке відбулося у 1995-му році. Це перші і єдині такі серйозні стосунки, які були у знаменитості. Попри свою небувалу славу і увагу з боку представників сильної статі, вона присвятила своє серце лише своєму милому Олександрові.

Руслана Лижичко показала архівне фото часів свого весілля

Весілля майбутньої виконавиці, яка переверне з ніг на голову всі стереотипи про номер на європейському пісенному конкурсі, виглядає досить скромно. На чорно-білих кадрах вона позує у буденному вбранні, лише розпустила своє надзвичайно пишне та розкішне волосся.

Її обранець, схоже, вирішив її підтримати та не став вбиратися у парадний костюм. Та все це дрібниці, на які не з першого погляду навіть можна звернути увагу, адже, що дійсно впадає в око — це щирі посмішки і непідробні емоції молодят.

Руслана Лижичко показала архівне фото часів свого весілля

Цікаво, що цю подружню пару об’єднує дещо більше, ніж просто сімейні справи, романтика чи спільний побут. З ранніх років вони — партнери. Саме разом майбутні знаменитості починали йти на музичний Олімп. У період 1993-1996-х років Руслана з Олександром активно розвиваються на нашій естраді та починають свій бізнес, засновуючи студію звукозапису. Озвучує співачка кліпи відомих брендів і радіорекламу.

Нагадаємо, що у Руслани Лижичко та Олександра Ксенофонтова немає дітей. Артистка стверджує, що малюків не змогли завести через виснаженість організму від постійного стресу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини