Зірки, яким пасує бути пишками: Насті Каменських і Нелі Шовкопляс краще не худнути до невпізнаваності

Боротьба за ідеальну фігуру вже давно у минулому. Українські зірки все частіше звертають увагу на свої пишні форми, які додають їм унікальності в образі.

Кожна дівчина хоче бути гарною та доглянутою. Зірки українського шоу-бізнесу не проти похизуватися своєю фігурою в Мережі, але не кожна українська красуня прагне до ідеально струнких форм. Деяким зіркам не дуже пасує надмірна худорлявість і втрата декількох “зайвих” кілограмів забирає всю родзинку загального образу тієї чи іншої артистки.

У такій ситуації опинилися Настя Каменських і Неля Шовкопляс. Настя ніколи не була дуже стрункою та худенькою. В зірки пишні форми, які підкреслюють переваги її фігури і Каменських комфортно почуває себе у такому вигляді. Звісно, співачка активно займається спортом, але досягути параметрів 90-60-90 не в її пріоритеті. Через це Настю нерідко звинуваючуть у вагітності чи наголошують на тому, що в неї є зайва вага.

Ураїнські зірки, яким не заважає зайва вага
Ураїнські зірки, яким не заважає зайва вага

Каменських задоволена своєю фігурою і відповідає хейтерам, що якщо їй щось не подобається – вона це виправляє, але зірка дуже добре себе почуває у тій вазі, в якій вона є зараз. Що стосується Нелі Шовкопляс – тут ситуація ідентична. Дівчина вирізняється з-поміж інших своїми шикарними формами, які ніяк не псують загальний образ телеведучої.

Попри те, що Нелю не можна назвати худенькою, в неї дуже худе обличчя, яке по-іншому виділяється на фоні пишних форм. Варто звернути увагу на стиль зірки. Шовкопляс вміє підібрати речі, які будуть приховувати небажані елементи її фігури, але з гідністю підкреслить саме те, що дівчині в собі подобається. Такі дівчата – яскравий приклад того, що себе потрібно любити у будь-якому вигляді і знаходити у всьому плюси.

Ураїнські зірки, яким не заважає зайва вага
Ураїнські зірки, яким не заважає зайва вага

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини