Залишається тільки заздрити: мама Дана Балана затьмарила невістку Тіну Кароль. Носить міні і купальники

Тіна Кароль, без сумніву, може похизуватися відмінною фігурою, але її зіркова свекруха може запросто скласти їй конкуренцію. Мама Дана Балана в Мережі показує свої стрункі форми.

Нерідко Тіні Кароль приписували роман зі співаком Даном Баланом. На думку більшості Дан ідеально доповнює образ Тіни своєю красою, але мало хто знає, який вигляд має та, яка подарувала йому таку вроду. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як 64-річна мама Дана Балана виглядає та чим займається.

Людмила – акторка з Молдови, яка отримала велику популярність не лише у сфері акторства. Жінка стала справжньою зіркою завдяки участі у багатьох проєктах, а також велику частину популярності приніс її зірковий син. Людмила не проти похизуватися відмінною фігурою перед своїми прихильниками в Мережі.

На своїй офіційній сторінці артистка неодноразово зʼявлялася у купальнику. Варто зазначити, що жінка неймовірно виглядає у такому поважному віці. Фотографія у яскравому жовтому купальну – прямий доказ цього. Зірка сиділа на сходинках для рятувальників, грайливо закинувши ногу за ногу щиро посміхалася в камеру. Прихильники мами Балана були вражені такою красою.

Мама Дана Балана похизувалася фігурою в Мережі
Мама Дана Балана похизувалася фігурою в Мережі

“Ви справжнє натхнення для молодих дівчат, так тримати! Не кожному дано так володіти собою і слідкувати за власним тілом. Ви дуже сонячна і чарівна, так тримати!”, – пишуть користувачі Мережі.

Результатом такої розкішної фігури є постійна робота над собою. Зірка зізнається, що вона стежить за своєю фігурою та харчуванням, саме тому їй вдається стільки років тримати свою фігуру у тонусі. Не кожна молода дівчина може похизуватися таким розкішним тілом, тому в Людмили можна сміливо просити секрети, якими вона користується для вічної молодості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини