Фото молодих Сумських підкорило мережу: кого з сестер вважають більш вродливою — Ольгу чи Наталію?

Сестри Ольга і Наталія Сумські давно підкорили Олімп театрального мистецтва, згуртувавши коло себе силу-силенну прихильників. Дізнайтеся, хто зміг утриматися на вершині і кого прихильники вважають найкрасивішою.

Ольга і Наталія Сумські, мабуть одні з найбільших впізнаваних акторок сучасності. Знаменитості разом починали будувати свою кар’єру, але згодом їхні стежки розійшлися через ряд обставини і сімейних непорозумінь. Їхні фанати також поділилися на два табори.

Доньки сестер Сумських стали точними коріями одна одної
Сестри Ольга і Наталія Сумські

Втім, і до сварки рідні було чимало обговорень того, хто ж з родичок більш талановита та більш вродлива. Пальму першості враз отримала виконавиця ролі Роксолани, яка підкорила не лише чорними бровами і виразними очима, а й була ледь не першою зіркою часів незалежності, яка наважилася показати у кіно свою фігуру. Молода Ольга Сумська з’явилася перед камерами у костюмі Єви, чим заслужила репутацію справжнього символу бажаної жінки на роки. Образ за акторкою закріпився на роки.

Її сестра Наталія була куди більш скромною. Вона, по-перше, попри всі пропозиції, надавала перевагу класичному театру. По-друге, її переслідували ролі героїнь, які не мусили демонструвати всі чесноти глядачеві. Втім, чимало її прихильників вважає, що Сумська-старша набагато вродливіша за сестру.

Сестри Сумські у молодості

Фанати сходяться на думці, що попри те, що ці знамениті жінки є родичками, вони дуже різні за своїм типажем. З віком це вбачається найбільше.

Нагадаємо, що Ольга і Наталія Сумські не зійшлися у політичних поглядах після 2014-го року. Зірки фактично припинили близьке спілкування. Втратила зв’язок з тіткою Тоня Паперна, яка переїхала до москви. Навіть смерть рідної матері не змогла об’єднати акторок. Жодна з них не поділилася новиною про довгоочікуване перемир’я.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини