Син Андрія Джеджули закінчив школу: зіркова мама Санта Дімопулос показала кадри з випускного Даніеля

Відома українська співачка Санта Дімопулос показала свого сина, який нещодавно випустився зі школи. Знаменитість відвідала захід своєї дитини, яку народила від Андрія Джеджули

Санта Дімопулос, відома українська співачка, нині живе за кордоном та не так активно займається професійною діяльністю. Втім, знаменитість продовжує вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто показує шанувальникам свіжі фотографії та розповідає про найцікавіші та важливі події зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно артистка повідомила, що її старший син від Андрія Джеджули закінчив середню школу. Знаменитість показала кадри з випускного Даніеля. На нещодавно опублікованих фотографіях можна побачити, як змінився юнак. Син зіркових колишніх помітно підріс і став дуже схожим на свого батька – риси обличчя, волосся та зовнішність загалом дуже нагадують Андрія Джеджулу. На кадрах Даніель тримає в руках сертифікат, в якому повідомляється про його випуск зі школи. Одягнений юнак у білу красиву сорочку.

Санта Дімопулос показала фото з сином на його випускному з середньої школи
Санта Дімопулос показала фото з сином на його випускному з середньої школи

Крім того, знаменитість також показала кадри з самої церемонії випускного. На сторінці Санти Дімопулос можна було побачити, як пройшов захід. Даніель, як помітно з опублікованих його мамою фото та відео, росте доволі стриманим юнаком. На випускному зірковий нащадок тримався гідно та поводився дуже спокійно.

В описі до нещодавно опублікованих фотографій Санта Дімопулос написала про те, як пишається своїм сином. Знаменитість зазначила, що він зробив велику роботу за останній навчальний рік, попри те, що це було неймовірно важко. Зіркова мама також висловила свої найщиріші побажання удачі синові, який перейшов до старшої школи.

Санта Дімопулос показала випускний свого сина Даніеля
Санта Дімопулос показала випускний свого сина Даніеля

Нагадаємо, що відома українська співачка Санта Дімопулос перебувала у стосунках з актором Андрієм Джеджулою. Врешті-решт пара вирішила розійтись, але на цьому історія не закінчується. Розлучення виявилось доволі скандальним, а чоловік навіть судився з колишньою, адже вона, за його словами, не давала йому бачитись із сином. Нині вони знайшли спільну мову та підтримують зв’язок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини