Жінка-вамп з чорним волоссям та яскравою червоною помадою: як виглядає третя теща Дмитра Гордона

Відомий український журналіст і ведучий Дмитро Гордон офіційно був одружений три рази. Як виглядає третя теща знаменитості – мати його дружини Олесі Бацман

За професійною діяльністю відомого українського ведучого і журналіста Дмитра Гордона спостерігають десятки тисяч шанувальників. Втім, особисте життя знаменитості є не менш цікавим, ніж робоче. Гордон був одружений тричі, а нині він живе з коханою – журналісткою Олесею Бацман. Зіркова пара має доволі гармонійні стосунки та часто тішить шанувальників розповідями про сімейну ідилію.

Як виглядає теща Дмитра Гордона
Як виглядає теща Дмитра Гордона

Втім, ідеальні стосунки Дмитро Гордон має не лише зі своєю дружиною, але і з її мамою. Теща Дмитра Гордона нещодавно дала йому інтерв’ю. В ньому вони обговорили чимало цікавих тем, втім шанувальникам не менш цікаво було побачити жінку, яка виховала дружину Гордона. Інна Бацман прийшла на інтерв’ю у неймовірно стильному образі. Неозброєним оком можна побачити, як її донька схожа на свою маму.

Так, теща Дмитра Гордона Інна Бацман носить коротке чорне волосся. Стрижка каре ідеально доповнена класичним чубчиком. Для інтерв’ю зіркова родичка одягла симпатичну сукню та вишукане кольє. Окремо слід звернути увагу на макіяж мами Олесі Бацман – очі були красиво підведені чорним олівцем і тінями, а на губах була яскрава червона помада.

Інна Бацман, теща Дмитра Гордона, може похизуватись не лише природною красою, але й чарівністю та харизмою. Слід також згадати й про те, що в мами Олесі Бацман просто неймовірна усмішка – щира, яскрава та широка.

Дмитро Гордон показав свою тещу
Дмитро Гордон показав свою тещу

Нагадаємо, що раніше відомий український журналіст вже був одружений. У двох перших шлюбах знаменитість став батьком чотирьох дітей. Зіркові нащадки нині живуть у різних куточках світу, навчаються та працюють на престижних посадах. У шлюбі з Олесею Бацман, своєю колегою, знаменитість став батьком тричі – зіркова кохана подарувала чоловікові трьох доньок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини