Тоненька бежева сукня по фігурі: телеведуча Леся Нікітюк вразила Мережу новим ніжним образом

Телеведуча Леся Нікітюк відома своїм відмінним почуттям гумору та харизмою, але віднедавна зірка почала показувати в Мережі істинну сторону своєї жіночності.

З початком повномасштабного вторгнення велика часина зірок перестали приділяти собі час. Артисти та телеведучі залишилися без улюбленої роботи, тому про бездоганний вигляд можна було забути. В Лесі Нікітюк також зʼявилося багато вільного часу – проєкти на певний час закрилися і на Новому каналі припинили знімати улюблену програму “Хто Зверху?”, корпоративів та інших розважальних проєктів залишилося не так багато, але Леся не засмутилася.

Зірка тривалий час мріяла про те, щоб повернутися на екрани, але не стала “забивати” на свій зовнішній вигляд. В Мережі частенько можна побачити зірку в стильних та вишуканих образах, які наповнюють загальну картинку її жіночністю та шармом. Багато прихильників навіть подумати не могли, що комедійна Леся Нікітюк на стільки ніжна та тонка натура.

Леся Нікітюк показалася у ніжному образі
Леся Нікітюк показалася у ніжному образі

В одній зі своїх публікацій у соціальних Мережах Леся показалася перед прихильниками у стислій тілесній сукні, яка дуже гарно підкреслює фігуру телеведучої. Однак, це був не просто модний образ у гарній сукні з корсетом. Зірка доповнила сукню наклейками на волоссі з назвами українських міст, які продовжують обстрілюватися кожного дня. Це була своєрідна “акція” в пітримку тих, хто постраждав від російського агресора.

Леся Нікітюк на зйомках
Леся Нікітюк на зйомках

Підтримка України дуже важлива і не менш важливим питанням залишається підтримка громадян, які не знають, як рятуватися від стресу. Проєкт “Хто Зверху?” вирішили повернути на екрани із новим ведучим Богданом Шелудяком. Схоже, мрія Лесі Нікітюк про повернення на телебачення здійснилася і зірка продовжить дарувати українцям позитивні емоції навіть у такий непростий час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини