Як виглядає мама красунчика Дана Балана з “Голосу країни” і де вона працює: важко повірити, що їй 65

Як виглядає головна жінка у житті Дана Балана, який дійсно нею пишається? Показуємо свіжі світлини мами молдавського мачо, яка доводить, що після 60 життя тільки починається!

Мати Дана Балана — жінка з унікальним творчим шляхом, на роботах якої виросли цілі покоління хлопчиків та дівчаток. Вона спершу працювала ведучою саме дитячих передач. Під солодкий голос пані Людмили (так звати неньку молдавського мачо) молдавські малюки засинали, слухаючи цікаві історії. Згодом зірка екрану розкрила у собі співочий і блогерський таланти.

Нині вона згуртувала коло себе тисячі прихильників онлайн. Чимало хто дивується, як же вдалося знаменитості зберегти свою вроду, адже у 65-ть років артистка виглядає дуже молодо, неначе їй лише 40. Довершує свій образ вона світлою палітрою кольорів гардеробу, розкішним довгим білим волоссям, яке укладає, як кучері.

Дан Балан показав свою моложаву маму Людмилу

Фанати під останнім фото просто засипали селебріті компліментами, написавши:

  • “Ви так чудово виглядаєте, просто неймовірно дай боже вам міцного здоров’я і довгих років життя”
  • “Ну от скільки разів на тиждень потрібно їсти, щоб бути такою стрункою?”
  • “Красуня на фоні природної могутньої краси”
  • “Тьотя Людмила, ви схожі на маленьку дівчинку. У чому секрет вашої краси та молодості?? Чудово!!! Я завжди тобою захоплювалася!!!”
  • “Наша красуня”

Цікаво, що маму Балана часто порівнюють з Тіною Кароль, мовляв, Дан обирав собі пасію, схожу на рідну неньку. Сама ж українська поп-діва дуже поважає молдавську колегу по сцені та навіть відзначила її своєю увагою на власному виступі у Кишиневі.

Нагадаємо, що у віці 50-ти років Людмила Балан вразила всіх сміливою фотосесією у купальнику, де засвітила всю свою до того не бачену фігуру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини