Як виглядають дружини наймолодших футболістів України Іллі Забарного та Олександра Зінченка: вже не холостяки

Відомі українські футболісти можуть похизуватися не лише своїми спортивними досягненнями, але й шикарними дружинами, про яких мало хто знає.

Ілля Забарний

20-річний захисник збірної України з футболу Ілля Забарний 5 червня одружився зі своєю коханою Юлією Леус, яка є донькою першої дружини Андрія Джеджули. Про це стало відомо з соціальних мереж зіркової пари. Відомо, що Ілля будує стосунки з Юлією з 2018 року, а тепер вирішив узаконити їхні стосунки пропозицією руки та серця.

Дівчина займається психологією і розвиває власний блог у соціальних мережах. На її сторінці можна побачити, що вона активно вивчає англійську, іспанську та французьку мови, відпочиває у вільний час та слідкує за своєю фігурою.

Як виглядає дружина Іллі Забарного

Де проходило святкування весілля і хто був на ньому присутнім – поки невідомо, але сукня в дівчини була неймовірною. Вся всіяна блискітками та мереживом, Юлія буквально світилася на сонечку не лише на обличчі від задоволення, що стала дружиною, але й весь її образ випромінював світло. Юлія доповнила образ ніжним макіяжем та пишною фатою.

Олександр Зінченко

Сьогодні Олександр Зінченко є ключовим гравцем лондонського Арсенала. Стосунки чоловіка з журналісткою Владою почалися у 2019 році. Тоді дівчина брала інтервʼю в Олександра і від великої кількості емоцій він поцілував свою майбутню кохану. Після цього мережею пронеслася новина про те, що він більше не холостяк і будує стосунки з Вдалою Седан.

Як виглядає дружина Олександра Зінченка

Після цього пара вирушила у подорож Америкою, багато проводили часу разом і згодом розповіли про те, що вони вирішили зʼїхатися та жити разом. Олександр вирішив зробити пропозицію Владиславі прямісінько на НСК Олімпійський. Таким вчинком закохані знову нагадали про себе.

Олександр Зінченко зробив пропозицію на стадіоні

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини