Осиротіла в дитинстві: як зараз виглядає і чим займається юна фаворитка Олега Винника Еліна Іващенко

Молода зірка Еліна Іващенко вразила всіх своєю силою голосу, а найбільше Олега Винника, який погодився на співпрацю з нею та дуетні пісні. Яким же був її шлях?

Її називали броварською зірочкою, найперспективнішою учасницею “Х-фактору”, але нині годі і шукати інформації про Евеліну Іващенко. Яскрава дівчина з приміського району Київщини підкорила всіх своїм голосом. Їй було під силу навіть виконувати пісні Квітки Цісик, а глядачі віддавали всі голоси за цю потенційну поп-діву.

Як зараз виглядає і чим займається юна фаворитка Олега Винника Еліна Іващенко

Підкорювала всіх і неймовірно драматична історія співачки: у дитинстві вони лишилася сиротою, а вихованням займалися бабуся з дідусем.

Підгледів неймовірний талант та харизму Олег Винник. Саме він був першою знаменитістю першого ешелону, хто наважився записати з нею спільну композицію. Саме після виходу треку і кліпу поповзли чутки про те, що Головний вовк країни взяв нову очільницю своєї зграї. Фанати були впевнені, що між артистами є, як мінімум, інтрижка. Проте, виконавці все спростували.

Як зараз виглядає і чим займається юна фаворитка Олега Винника Еліна Іващенко

Нині ж не відомо, чи спілкуються знаменитості. Цікаво, що обидва вони за кордоном. Еліна розповідала у 2022-му, що повномасштабне вторгнення вона зустріла вдома. Певний час була в Україні, але згодом знайшла собі роботу. Фаворитка обранця Таюне працювала на круїзному лайнері. Вона не могла жити без музики та вирішила обрати для себе такий шлях. Пані Іващенко пишалася тим, що співає в Італії, Іспанії й інших країнах. Втім, найбільше за все молода виконавиця мріє виконати свій трек в Україні. До речі, знайшла на новій роботі й собі обранця, але подробиць про стосунки не говорить.

Нагадаємо, що Еліна Іващенко брала участь не тільки в “Х-факторі”, а у проєкті на 1+1, “Голос діти”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини