Обидві з декольте: сестри-акторки Ольга і Наталія Сумські засяяли на спільному фото і засліпили красою

Відомі сестри-акторки Ольга і Наталія Сумські завжди вміли захоплювати прихильників.  Чергове фото — підтвердження тому. Дізнайтеся, які кадри викликали фурор.

Наталія і Ольга Сумські. Героїні цього матеріалу — справжні акторки та феномен для нашого суспільства. Муза Мельпомени перейшла їм у спадок від мами з татом і дівчата буквально виросли за лаштунками роботи своїх батьків та продовжили свій творчий рід, віддавши дітей також у творчу професію. Та все одно у цій династії артистів найпопулярнішими лишаються сестри.

Сестри Сумські у молодості

Обидві мають купу прихильників, які шаленіють і від творчості, і від їхньої енергетики. Фанатам цінно бачити не лише нові кадри з життя кумирок, а й їхні спільні кадри, світлини чи відео тих часів, де вони ще позують разом і не цураються одна одну.

Ольга і Наталія Сумські у молодості

Справа в тому, що вже багато років серед зірок є невирішений конфлікт, який не дає сил спілкуватися, як раніше. Схоже, протиріччя настільки серйозні, що така подія, як смерть матері не змогла їх примиритися.

А відбулося все ще під час першої агресії росії на території України. Тодішні події змінили чимало наших громадян, і Наталія Сумська стала виваженіше ставитися до всього, що може поєднувати з ворогом. Ольга була не така радикальна у своїх поглядах. А ось історія про те, що начебто селебріті посварилися через почуття до Анатолія Хостікоєва — має всі ознаки вважатися вигаданою, як мінімум через те, що жодна з зірок це не підтвердила.

Цікаво, що не спілкуються у цій родині не лише сестри, а й тітка з небагою. Антоніна Паперна, яка проживає у москві вже багато років не підтримує зв’язки з Наталією. А ось її син В’ячеслав Хостікоєв інколи може перетнутися з Ольгою, наприклад, на зйомках. Примітно, що актор не коментував відносини з нею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини