Точна копія Євгена Огіра: Тіна Кароль показала дорослого сина-красеня і розповіла, чим займається в Лондоні

Відома українська співачка Тіна Кароль самостійно виховує вже дорослого сина від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопчик став точною копією свого батька.

Співачка та справжня поп-діва української сцени Тіна Кароль вперше стала мамою в 2008 році. В тому ж році вона вийшла заміж за свого коханого чоловіка Євгена Огіра, який був для неї центром всесвіту, але щастя тривало не так довго, як хотілося б. У 2013 році чоловіка не стало через онкологічне захворювання і Тіна залишилася сама з маленьким сином. В ті часи зірка витрачала майже всі гроші на лікування свого коханого ,тому його смерть завдала удару не лише морально, але й фінансово.

Після такої новини зірка відносно швидко оговталася і продовжлила виступати. Крім цього, вона змогла самостійно виховати сина Веніаміна, якого артистка любить більше, за будь-кого іншого. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає хлопець і чим займається під час свого навчання за кордоном.

Тіна Кароль показала свого дорослого сина
Тіна Кароль показала свого дорослого сина

Відомо, що Веніамін навчається у Лондоні ще з першого класу. Як каже співачка, це було бажанням її покійного чоловіка – щоб син навчався у Лондоні. Це було дуже складним рішенням, бо бачаться вони з мамою не так часто, як хотілося, а також хлопчик тривалий час жив у іншій сімʼї.

Тіна Кароль показала, як виглядає її син Веніамін
Тіна Кароль показала, як виглядає її син Веніамін

Зараз хлопцеві вже 14 років. Він дуже виріс і став вищою за свою зіркову маму, а також став точною копією батька. Тіна Кароль дуже щаслива, що в неї росте такий сильний, мужній та прекрасний син, в якого точно буде не одна шанувальниця і дорослішому віці. Цікаво, що Веніамін говорить українською мовою з англійським акцентом, але своє коріння ні в якому разі не забуває, хоч і спілкується з мамою також англійською мовою.

В хлопця є декілька хобі: він займається музикою, любить живопис, а також є відмінником у лондонській школі. Веніамін – справжня гордість не менш успішної зіркової мами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини