Багато дзеркал та вільного простору: Євген Кошовий показав свою розкішну квартиру, в якій живе з родиною

Нерідко в зірок українського шоу-бізнесу розкішні будинки, квартири та нерухомість. Свою затишну домівку вирішив показати комік Євген Кошовий.

Євген Кошовий знаменитий своїм відмінним почуттям гумору. Чоловік вже багато років є великою частиною команди “Квартал-95” і продовжує залишатися нею і досі. Попри повномасштабне вторгнення, коміки не перестають тішити своїх прихильників новими випусками, а навпаки – команда Володимира Зеленського знаходить, з кого та з чого можна посміятися навіть у таких складних умовах.

Відомо, що у мирнний час зарплатня була досить великою для того, щоб побудувати свій будинок чи придбати розкішну квартиру. Мало хто знає, як виглядають помешкання кварталівців, але редакція сайту Добрі новини зʼясувала, у яких хоромах проживає саме Євген Кошовий.

Євген Кошовий показав свою розкішну квартиру
Євген Кошовий показав свою розкішну квартиру

В одному із сюжетів “ЖВЛ” вдалося побачити квартиру чоловіка. Вона складається з дуже довгого та просторого коридору, далі можемо побачити три кімнати та велику вітальню з зоною для сімейного обіду та вечері. Ремонт виконаний у світлих кольорах, від цього помешкання здається значно більшим. Крім гарного та охайного ремонту, квартира оснащена потрібною побутовою технікою, без якої складно уявити звичайне життя людини.

Євген Кошовий показав свою розкішну квартиру
Євген Кошовий показав свою розкішну квартиру

Також Євген Кошовий розповів, як вони з родиною починають свій день. Життя у квартирі починається о 7:30 ранку, бо дівчаток потрібно збирати до школи. Чоловік зізнається, що прокидаються вони дуже складно, тому за збори до школи завжди залишається дуже мало часу, але ввечері у родині панує тиша та спокій: доньки повертаються зі школи з вже вивченими уроками і немає ніких суперечок з цього приводу. Вся родина вечеряє і проводить разом час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини