20-річна донька Олени Кравець не соромиться свого бойфренда: Марія Кравець показала, як обіймається з коханим

20-річна Марія Кравець активно веде соціальні мережі і не проти похизуватися своїм особистим життям перед прихильниками. Цього разу дівчина показала свого коханого.

Донька відомої на всю Україну Олени Кравець Марія не відстає від своєї зіркової матусі. Дівчинка активно веде свої соціальні мережі та набирає все більше й більше нових підписників, яким розповідає про своє особисте життя. Цього разу Марія вирішила показати публіці свого бойфренда, з яким вона обіймалася на одному з кадрів.

Знімок з обіймами зʼявився у сторіс молодої зірки. На чорно-білому знімку можна побачити Марію в обіймах хлопця-красеня, якого звуть Ростислав. Кравець-молодша не приховує свого обранця від публіки, бо не посоромилась залишити посилання на його особисту сторінку. З фотографій на сторінці Ростислава можна помітити, що він також займається хіп-хопом, тому не виключення, що парочка познайомилася саме там.

Марія Кравець в обіймах свого коханого
Марія Кравець в обіймах свого коханого

Також не можна не помітити, що Олена Кравець підписана на хлопця своєї доньки. Схоже, Олена з ним знайома і дуже добре до нього ставиться, що не може не тішити, але спільних фотографій закоханих зі всією родиною в Мережі поки немає. Можливо, ми побачимо їх зовсім скоро.

До слова, не одна Марія Кравець активно веде свої соціальні мережі. Доньки Олі Полякової та Євгена Кошового не відстають і створюють все нові й нові інфоприводи для того, щоб про них заговорили. Машу Полякову вже неодноразово звинувачували у нецензурній лексиці на просторах інтернету, а Варя Кошова потрапила у скандал з прослуховуванням російської музики, за яку українці сплачують гроші у казну рф шляхом прослуховування пісень на стрімінгових майданчиках. Можна сміливо сказати, що діти не відстають від своїх зіркових батьків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини