Битва весільних образів Наді Дорофєєвої: в якій сукні виходила заміж за Дантеса, а в якій за Кацуріна (ФОТО)

Днями підтвердилася інформація про те, що Надя Дорофєєва вийшла заміж за Кацуріна. Зірка показала свою весільну сукню, яку прихильники взялися порівнювати з її поперднім весільним вбранням.

Чутки про весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна почали поширюватися в Мережі ще місяць тому, але пара офіційних підтверджень не давала донедавна. Тепер вже подружжя опублікували спільні фотографії з весілля і прихильники змогли побачити сукню, яку Надя обрала для офіційної події і порівняли два її весільних образи — якою вона була 8 років тому з Володимиром Дантесом і сьогодні з новим обранцем Кацуріним.

8 років тому Надю повів під вінець Володимир Дантес. Для урочистої церемонії учасниця відомого гурту “Время и Стекло” обрала білу приталену сукню-бюстьє з пишною фатою і блискучими елементами — пояс і браслети співачки були металевого срібного кольору, які виблискували на сонці.

Весілля Дорофєєвої і Дантеса

Головним елементом на весіллі була лаванда, саме нею були прикрашені столи та створювався загальний декор на святкуванні. Весільний букет зірки був також зроблений з лаванди, а що стосується макіяжу Дорофєєвої — він був яскравим та насиченим, чого не можна сказати про новий весільний образ.

Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом
адя Дорофєєва з Володимиром Дантесом

Весілля з Кацуріним Надя проводила таємно і для свого другого шлюбу співачка обрала дизайнерську сукню від Катерини Сінельченко та Тетяни Чумак. Нова сукня не відрізняється від попередньої лише силуетом, а в іншому — це повністю новий та свіжий образ, якого нам так не вистачало.

Сукня Наді Дорофєєвої на весіллі з Кацуріним
Сукня Наді Дорофєєвої на весіллі з Кацуріним

Сукня була ніжною і з оригінальними елементами на фаті, яка була напів прозорою, але доповнювалася цікавим кроєм. Колір також дуже цікавий — замість класичного білого зірка обрала колір вівсяного молока, який ідеально підкреслює риси обличчя Наді. До речі, макіяж у зірки був легенький та повсякденний, що ще більше зробило Дорофєєву ніжною та повітряною на власному весіллі.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна
Весілля Дорофєєвої і Кацуріна

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини